Emin Kar, Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika
Spor

Emin Kar, Yeniden Başkan Seçildi

Emin Kar, Yeniden Başkan Seçildi

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un olağanüstü kongresinde mevcut başkan Emin Kar, tekrar başkan seçildi.

09.02.2013 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un olağanüstü kongresinde mevcut başkan Emin Kar, tekrar başkan seçildi.

Canik Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede mali raporlar, faaliyet raporları ve denetim raporları okunarak kabul edildi. Ardından tek liste halinde ve açık oylamayla gidilen seçimde Samsunspor'un mevcut başkanı ve eski futbolcusu Emin Kar, tekrar başkan oldu.

Kongrede ilk olarak konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Samsunspor için sadece yönetim kurulu değil, hep beraber el vererek bu kulübü taşımak zorundayız" diyerek, "Samsunspor'a destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Onların katkıları, Samsunspor'un bugünlere gelmesine büyük aşama sağlamıştır. Yerel yönetimlerimizden katkı sağlayan oldu. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın büyük katkılar sağladı. Hep birlikte topyekun bir kent olarak bu desteğimizin artarak devam etmesi gerektiği kanaatindeyim. Ben Emin Kar ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Samsunspor'a hizmet etmiş, hayatını kaybetmiş tüm sporculara ve yöneticilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mevcut sporcularımıza da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

EMİN KAR: "SAMSUNSPOR OCAĞINI SÖNDÜRMEMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Tek liste halinde ve açık oylamayla gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilen Emin Kar, duygu dolu yaptığı konuşmasında, 20 Ocak 1989'da geçirdikleri kazadan sonra bu zamana kadar hiç kilo vermediğine ancak son 6.5 ayda 9 kilo verdiğine dikkat çekti. Başkan Kar, "22 Temmuz 2012 günü başkanlık makamına seçildiğimde yaptığım konuşmada bazı duygularımı sizlerle paylaşmıştım. Ben o gün hangi çizgideysem, bugün de oradayım. Aradan geçen süre zarfında geriye dönüp baktığımda yüzümüzün kara çıkmadığını görüyorum. Ben ve arkadaşlarım Samsunspor ocağını söndürmemek için elimizden geleni yaptık. Eksiğimiz, yanlışlarımız oldu ancak kötü niyetimiz hiç bir zaman olmadı. Takım kötü gittiğinde uykusuz günler geçirdik. Kazandığımızda sevinç gözyaşları döktük. Bir Samsunspor taraftarı ne hissediyorsa biz de o nu hissettik. Çünkü biz her şeyden önce bu takımın birer taraftarıydık. Eleştirenlerle karşılaştık ve çok eleştirildik ama biz bunları çok doğal karşıladık. Başkanlık çok yorucu bir görev. Biz, kaza geçireli 24 yıl oldu. Bu süre içerisinde ben 1 kilo vermemiştim. Ama 6,5 ayda 9 kilo verdim" diye konuştu.

Kongreye MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin de katıldı.

Seçim soncunda Emin Kar başkanlığındaki Samsunspor'un yeni yönetim kurulu Recep Hun, Mehmet Pank, İbrahim İnan, Erdem Eynel, Mustafa Kar, Mehmet Yılmaz, Nilşah Alptekin, Tayfun Yüce, Ruşen Okul, Erol Aslan, Selahattin Süleymanoğlu, Hayati Ergör, Duran Yaşar Cengiz ve Doğan Atlı'dan oluştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emin Kar, Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement