Emniyet Genel Müdürlüğünün "Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı" - Son Dakika
Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğünün "Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı"

Emniyet Genel Müdürlüğünün "Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı"

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Buçak: "Polis emeklilerine her alanda elimizden gelen yardımı yapmak, başta Sosyal Hizmetler şubelerinin görevidir" "Ailelerimizdeki engellilere de yardımı profesyonelce yapmaya gayret ediyoruz"

18.12.2013 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Muammer Buçak, polis emeklileri ve ailelerinde engelli bireyler bulunan emniyet mensuplarına profesyonelce yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca organize edilen ve Afyonkarahisar'da bir otelde 16 Aralık'ta başlatılan "Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı" sona erdi.

Çalıştayın kapanış oturumunda konuşan Buçak, emniyet teşkilatının, hizmetlerini başarılarla sürdürdüğünü anlattı.

El birliğiyle elde ettikleri başarıları, EGM'nin yanı sıra bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan ölçümlerde ve özellikle Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) anketlerinde gördüklerini dile getiren Buçak, çalıştayda alınan kararların çok önemli olduğunu ve bunları takip edeceklerini bildirdi.

Sorunlarının üstesinden gelemeyen bir kişinin, hiç kimseye doğru dürüst hizmet veremeyeceğini vurgulayan Buçak, şöyle konuştu:

"Kendi güvenliğini sağlayan, başkalarının güvenliği çok iyi sağlar. Bu çalıştay, orkestranın sazlarının akordu gibi. Burada sazlarımızı akort ettik. Gittiğimizde bu çalıştayın sonuçlarını büyük bir heyecanla uygulamaya koyacağız. Sonuç bildirgesindeki maddelerden biri, emeklilere yönelik. Hepimiz emekli olacağız. Emeklilere verilecek her hizmet, kendimize verilen bir hizmettir. Onlar çok değerli insanlar. En az 25 yıllık hizmetten sonra emekli olmuşlar. Polis emeklilerine her alanda elimizden gelen yardımı yapmak, başta Sosyal Hizmetler şubelerinin görevidir. Bunu profesyonelce yapmalıyız. Genel Müdürlük olarak engellilere yönelik faaliyetlere de çok büyük önem veriyoruz. Ailelerimizde engelli olanlar var. Onlara sadece bir an yardımcı olmak yeterli değil. Onların her gün, ömürleri boyunca yardıma ihtiyaçları var. Ailelerimizdeki engellilere de yardımı profesyonelce yapmaya gayret ediyoruz."

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise çalıştayda alınan kararların yararlı olacağına inandığını ifade ederek, teşkilat mensuplarına başarılar diledi.

Katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle sona eren törene, Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Kenan Topçu, EGM Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri ve bazı Polis Meslek Yüksekokullarından öğrenciler katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Genel Müdürlüğünün 'Sosyal Hizmet Faaliyetleri Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement