Emniyete Katkılarından Dolayı Vali Sodan'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Emniyete Katkılarından Dolayı Vali Sodan'a Plaket

Emniyete Katkılarından Dolayı Vali Sodan\'a Plaket

Merkez Valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'a emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti.

17.08.2012 16:51  Güncelleme: 16:48

Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici son çıkan Valiler Kararnamesiyle Merkez Valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'a emniyet teşkilatına yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'a Valilik Makamında gerçekleşen plaket takdimine Jandarma Alay Yusuf Yalçın'da katıldı.

Plaket takdiminde konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, "Sayın Valimiz Ramazan Soda n görevi süresince emniyet teşkilatına her zaman pozitif katkı sundu. Teşkilata verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı emniyet teşkilatı adına hazırlanan plaketi takdim ediyorum. Emniyet Müdürlüğünün fiziki ve çalışma şartlarının iyileştirilmesinde ve Emniyet Müdürlüğünün SODES'e sunduğu projelerin değerlendirilmesinde sayın Valimizin çok büyük emekleri vardır. Sayın Valimizin öncülüğünde yapılan çalışmalar sonucunda Adıyaman Emniyet teşkilatı halkımızın huzur, güven ve desteğini sağlamıştır. Bu plaketi Emniyet Teşkilatı Mensupları adına kendilerine takdim ediyoruz. Emniyet Teşkilatı olarak sayın Valimize bundan sonraki görevinde ve hayatında ailesi ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise plaketten dolayı İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'nin şahsında bütün emniyet teşkilatına teşekkür ederek, "Emniyet Teşkilatıyla görev sürem içerisinde bir uyum ve ahenk içersinde çalıştık. Polis Teşkilatımız son yıllarda yaptığı çalışmalarla halkımızın güvenine mazhar olmuş bir kurumdur. Son yıllarda alınan eğitimle ve teknolojik alanda edindiği tecrübelerle polisimiz iyi bir seviyeye gelmiştir. Halkımızın desteği ile polisimiz Adıyaman'da asayiş ve güvenliği korumada çok iyi neticeler almıştır. İlimizde bu başarının yakalanmasında başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün fedakar polis teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyete Katkılarından Dolayı Vali Sodan'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement