Emniyetten 1 Mayıs Tedbiri - Son Dakika
Yerel

Emniyetten 1 Mayıs Tedbiri

Emniyetten 1 Mayıs Tedbiri

Emek ve Dayanışma Günü sebebi ile işçi sendikalarının 1 Mayıs’ta Düzce’de yapacağı miting nedeni ile güvenlik tedbirleri alındı.

30.04.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emek ve Dayanışma Günü sebebi ile işçi sendikalarının 1 Mayıs'ta Düzce'de yapacağı miting nedeni ile güvenlik tedbirleri alındı.

1 Mayıs Perşembe günü saat 09.00 itibari ile Valilik ve Anıtpark'ta yol ve trafik güvenliği ile ilgili önlemler açıklandı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklanan güvenlik önlemleri şöyle aktarıldı: "İstanbul Caddesi Cedidiye Kavşağından kapatılarak akan trafik Atatürk Bulvarı İstikametine yönlendirilecek. Şaguç Kavşağından Büyük Cami istikametine akan trafik Şaguç kavşağından kesilerek Mimar Sinan caddesi istikametine yönlendirilecek. Rahtım Caddesinden Şen Sokak istikametine akan trafik akımı Şen Sokak Rıhtım Caddesi çıkışından kapatılacak. Atatürk Bulvarından Cedidiye Kavşağı istikametine akan trafik SEDAŞ Kavşağından kapatılarak akan trafik Rasim Betir Paşa Bulvarı istikametine yönlendirilecek. Necip Güney Sokak üzerinden İstanbul Caddesi istikametine akan trafik Necip Güney Sokak Mimar Sinan Caddesi çıkışından kapatılarak akan trafik Mimar Sinan Caddesi istikametine yönlendirilecek. Yaşanacak yoğunluk ile ilgili olarak Valilik civarı, İstanbul caddesi, Rıhtım caddesi, Şen Sokak, Hafız Hasan Efendi Caddesi ve Mehmet Akif Caddesi üzerinde araç parkına izin verilmeyecek." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetten 1 Mayıs Tedbiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement