Emre Mor İçin 12 Milyon Euroluk Teklifi! - Son Dakika
Spor

Emre Mor İçin 12 Milyon Euroluk Teklifi!

Emre Mor İçin 12 Milyon Euroluk Teklifi!

Fiorentina'nın Emre Mor için transfer teklifi yaptığı öne sürüldü.

01.08.2017 09:30

Fiorentina'nın Emre Mor için transfer teklifi yaptığı öne sürüldü.

Sporx'in haberine göre, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan milli futbolcu Emre Mor ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Almanya Ligi takımlarından Hannover'in Emre Mor'un yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçmesinin ardından yeni bir gelişme olduğu öne sürüldü.

FİORENTİNA'DAN EMRE MOR İÇİN 12 MİLYON EURO!

İtalyan basını, Fiorentina'nın 20 yaşındaki yetenekli futbolcu Emre Mor için Borussia Dortmund ile transfer görüşmesi yaptığını duyurdu. Federico Bernardeschi'yi 40 milyon karşılığında Juventus'a satan Fiorentina'nın bu transferden elde ettiği paranın 12 milyon eurosunu Emre Mor'a ayırdığı belirtildi. Dortmund'un Emre Mor ile ilgili henüz Fiorentina'ya yanıt vermediği vurgulandı.

FENERBAHÇE, EMRE MOR İÇİN NE DEMİŞTİ?

Dortmund Teknik Direktörü Peter Bosz, Emre Mor'un geleceğiyle ilgili henüz net bir karar vermezken, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kısa bir süre önce "Hazırlık maçlarında gol atıyor, bırakmazlar herhalde. Oralardan oyuncu almak kolay değil. Adamlar 10 milyon avro vermiş. Ajax'a falan kiralıyorlar genelde" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Emre Mor İçin 12 Milyon Euroluk Teklifi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement