Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar

Buket Aydın'ın sunduğu '40' programına konuk olan YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemlerinden dolayı kendisini suçlayan Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'e içim "Yanlış yaptılar" dedi.

17.01.2019 07:54  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü YouTuber Enes Batur, sunucu Buket Aydın'ın CNN Türk'te yayınlanan '40' programına konuk oldu. Batur, programdaçocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında konuştu.

"DANLA VE KERİMCAN YANLIŞ YAPTI"

Ünlü YouTuber Enes Batur, çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğu konusunda kendisini suçlayan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a sitem etti. Batur, ikili hakkında şunları söyledi: "Bu şeye benziyor; 'Bizim üstümüze atıldı. Ne yapalım, ona atalım kurtuluruz.' gibi. Ama hoş değil. Onları söylemesi gereken şey; 'Biz böyle bir şey yapmıyoruz.' 'Biz onun üstüne atarsak arkamıza medyayı da alırız. Hem bizim açımızdan sıkıntı olmaz hem de yırtmış oluruz.' diyerek en kolay yolu seçtiler. Bana göre yanlış yaptılar.

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar
Enes Batur

"ONLARIN 'KÖTÜ' DEMESİYLE KÖTÜ OLACAKSAM YANDIK"

Çok umurumda olmadığı için bunun açıklamasını da hiçbir yerde yapmamıştım zaten. Ben nasıl bir insan olduğumu neler yaptığımı biliyorum. Onların 'Bu kötü.' demesiyle ben kötü olacaksam yandık."

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar
Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz

ENES BATUR'U SUÇLAMIŞLARDI

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği, sosyal medya fenomenleri Enes Batur, Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında çocuklara kötü örnek oluyorlar gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Bilic ve Durmaz, canlı yayında Batur ile kıyaslanmalarını doğru bulmadıklarını, Batur'un çocuklara zarar verebilecek söylemleri olduğunu ama kendilerinin bu şekilde davranmadıklarını söyleyerek Batur'u suçlamıştı.

Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar
Enes Batur\'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz\'a Tepki: Yanlış Yaptılar

Son Dakika Güncel Enes Batur'dan Kendisi için Zararlı İçerikleri var Diyen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'a Tepki: Yanlış Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Çelik: Dünyada ne kadar da çok gereksiz insan var. Yazık oksijen israfı 25 1 Yanıtla
  • Lazotti: CNN,Sana söylüyorum...Bu soytarıları buraya çıkartıp şöhret edebiliyorsan,senin bundan sonra yaptığın hiç bir haber,haber değildir !hiç bir haberin doğru değildir!! 10 3 Yanıtla
  • hasan: aptal sürüsü birbirine girmiş, sizi haber yapanlarda aptal işte sizden sonra gelenlerde sizi örnek alarak aptal oluyor 5 0 Yanıtla
  • Yorum yazabilen ADAM: Göbeğini kaşıyan ADAM, Akşam olsada yatsak. 0 1 Yanıtla
  • Cengiz: Sırada Enes Batur mu var 0 1 Yanıtla
  • ıspartalı: GERİZEKALI MALLAR 1 0 Yanıtla
  • Veli deli: Bunlar nedir blader yaa. Gencligin oyuncaklari. Photoshop guzelleri. 3-5 seneye kaybolup gidicekler. Demedi demeyin biz harcariz anindaaa 1 0 Yanıtla
  • Eda: Allah gani gani belanızı versin 1 0 Yanıtla
  • .....?: ŞARLATANLAR 0 0 Yanıtla
  • s: şimdi atalarımızın ünlü ettiklerine bi de çocuklarımızın ünlü ettiklerine bakın ve aradaki farkı görün bi taraf aşık mahsuniler bi taraf enes matur lar 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement