Enez'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Enez'de 23 Nisan Coşkusu

Enez\'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Enez'de coşkuyla kutlandı. Bayram töreni, Enez Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

24.04.2018 10:19  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10.00'da başlayan törende ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk büstünün önüne çelenk konulması, İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşu ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun yaptı.

Atatürk Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, günün anlam ve önemini içeren şiirlerini okudular. Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin folklör gösterileri ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Jimnastik Kulübü öğrencilerinin jimnastik gösterileri ilgi ile izlendi. Resim,şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Enez İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun tarafından sahiplerine takdim edildi. Diğer yıllara göre katılımın daha yoğun alması ve protokolün okul öğrencileri ile dolması sebebiyle İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, kürsüye gelerek, tüm öğrencilere ve vatandaşlara teşekkürlerini dile getirdi. Törenlerin ardından, Atatürk Ortaokulu, Büyükevren Köyü ve Yenice Köyü Ortaokulu öğrencileri tarafından Gençlik Parkında düzenlenen 23. Nisan ve Çocuk konulu resim sergisi ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement