Engelli Voleybol Takımı Kaymakam Çağlar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Engelli Voleybol Takımı Kaymakam Çağlar'ı Ziyaret Etti

Engelli Voleybol Takımı Kaymakam Çağlar\'ı Ziyaret Etti

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı, Bigadiç Kaymakamı Çağlar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

28.03.2017 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı, Bigadiç Kaymakamı Çağlar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 31 Mart-2 Nisan arasında yapılacak Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol 1.Lig İkinci Etabında mücadele edecek Kulübün Başkanı İsmail Korkut ve takım oyuncuları, engellilere dikkat çekmek için Kaymakam Çağlar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Korkut, "Kaymakamımız Altuğ Çağlar iki yılı aşkın bir süre Alaplı'da görev yaptı, hizmet anlayışı ve çözüm odaklı bir bürokrat olması toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandı. Alaplı'da fark oluşturan bir bürokrat olan kaymakamımızı sporcularımız ve kulübümüz çok seviyor. Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde başarılar getirmesini temenni ediyor, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçede bulunduğumuz süre içinde bizlere eşlik ederek ikramlarda bulunan Bigadiç Belediye Spor Kulübü Başkanı Yakup Aygören'e de ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Çağlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Engelliler toplumun ayrılmaz bir parçasıdır. Ben şimdiden turnuvada takımımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelli Voleybol Takımı Kaymakam Çağlar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement