Engellilere Destek Programı - Son Dakika
Yerel

Engellilere Destek Programı

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Engellilere Destek Programı (EDES) kapsamında bakanlığa gönderilen projenin finansmanı uygun görüldüğü bildirildi.

09.12.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Engellilere Destek Programı (EDES) kapsamında bakanlığa gönderilen projenin finansmanı uygun görüldüğü bildirildi.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yerel dinamikleri harekete geçirerek engellilik konusunda farkındalık yaratmayı, engellilerin psiko-sosyal ve tıbbi rehabilitasyonuna ve engelliliğin önlenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan EDES kapsamında 2015 yılı için finansmanı uygun bulunan ve desteklenecek projeler belli oldu.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Proje Birimi tarafından Süleymanpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin arttırılması amacıyla hazırlanan "Guguk kuşu yuvasının üzerinden biri uçtu" projesinin finansmanı uygun görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engellilere Destek Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement