Entrikalı Dolap Komedyası"na Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Entrikalı Dolap Komedyası"na Yoğun İlgi

Keşan Belediyesi'nin kültür etkinlikleri çerçevesinde Keşan'a gelen Abdullah Şahin Tiyatrosu "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyunu 23 Aralık Pazartesi günü sergilendi.

24.12.2013 14:09

Abdullah Şahin'in yanı sıra, Çiğdem Tunç, Tolga Savacı,Yusuf Atala ,Ali Yaylı,Gökçeçiçek Özülkü,Deniz Değirmenci,Arzu Parlatan,Emin Özbey ve Kamuran İnsel'in oynadığı oyunun Yönetmenliğini Abdullah Şahin,Müzik Ali Kocatepe,Koreografisini Çiğdem Tunç, Dekorunu Nail Kayahan ve Kostümlerini de Gökçeçiçek Özülkü hazırladı.

Ahmet Yenice İlköğretim Okulu Sevim Yenice Kültür Merkezi'nde saat 19.30'da başlayan oyunda eşinden ayrı annesi ile yaşayan bir kadının evine hırsızların girmesiyle başlayan ilginç olaylar mizahi olarak sergilendi.

Oyunu Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, Belediye Meclis Üyesi Serdar Dinçer ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ile 250'ye yakın tiyatrosever izledi. Salonun dolması nedeniyle bazı izleyenler salonda yerlere oturarak oyunu izlediler.

Oyunun sonunda sahneye çıkan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, oyun nedeniyle Abdullah Şahin ve ekibine teşekkür ederek bir buket çiçek hediye etti.

Abdullah Şahin'de kendilerini Keşanlı tiyatro severlerle buluşturan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a ve kendilerine büyük ilgi gösteren Keşanlı tiyatro severlere teşekkür ederek, "Sayın başkan gerçekten sanata büyük önem veren bir insan. Bu nedenle Keşanlılar olarak böyle bir başkana sahip olmaktan dolayı çok şanslısınız" dedi.
Oyunun ardından Abdullah Şahin'in "Beni Artiz Yapanın" adlı kitabı satışa sunuldu.
Şahin kitaplarını alanların kitaplarını imzaladı.
Tiyatro severler bu oyun nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşe

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Entrikalı Dolap Komedyası'na Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement