Enza Home Köşe Takımları Salonların Yeni Gözdesi - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Enza Home Köşe Takımları Salonların Yeni Gözdesi

Enza Home'un mobilyalara yeniden hayat veren tasarım anlayışı köşe takımlarına yansıyor. Farklı büyüklükteki salonlar için tasarlanmış köşe takımı serisi, fonksiyonelliği, rahatlığı ve modern çizgileri ile salonların yeni gözdesi oluyor.

24.02.2016 17:01  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Son yıllarda ev dekorasyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan köşe takımları, Enza Home farkıyla sizlerle buluşuyor. Enza Home'un mobilyaya modern bakışı, sıcak tasarım detayları ve rahatlığı ön plana çıkaran ayrıntıları köşe takımlarında kendisini gösteriyor. İster tek başınıza yayılıp televizyon karşısında keyif yapın, isterseniz sevdiklerinizle birlikte paylaşın,evin en sevilen köşesi oluyor.

Modern ve Klasik Stilin Mükemmel Uyumu Köşe Takımlarında

Enza Home, mobilyaya getirdiği fonksiyonel dokunuşlar ve çarpıcı tasarım anlayışı ile köşe takımlarını evin en gözde mobilyası yapıyor. Modern ve ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan Rebecca köşe takımı, berjeri, kırlentleri, özel dokulu kumaşıyla dikkat çekiyor. Atlantis köşe takımı kumaşının farklılığı ve rahat minderleri ile salonda konfor vaat ediyor. Ahşap ceviz rengi ayakları ve desenli kırlentleri tasarım detayları olarak öne çıkıyor. Ayda köşe takımı canlı renkleri ve iki kişilik yatak olarak da kullanılabilen tasarımı ile kendisini gösteriyor. Yatak içine gizlenmiş komodin bölümüyle de, rahat kullanım sağlıyor ve lake sehpalarıyla şık salonların gözdesi oluyor.

Salonlarında bambaşka bir hava yaratmak isteyenler için ideal bir tasarım olan Boogie köşe takımı, farklı desenlerdeki geniş kırlentleri ile konfora davet ediyor. Salonda yeniden doğuşun simgesi olan Born , modern tasarım ve retro stilin mükemmel bir şekilde harmanlanmasından doğmuş. City köşe takımının modüler koltukları, büyük ve sehpalı pufları, sehpa modülleri ile evinizde farklı köşe alternatifleri oluşturmanıza imkan tanıyor. Modern ve klasik çizgilerin uyumunu yansıtan Lisa köşe takımı, ahşap ayrıntıları ve özel kumaşı ile klasik stile yeni bir soluk getiriyor. Mayfair köşe takımı bağımsız olarak salonda konumlandırabileceğiniz mobilya modülleriyle pratik ve fonksiyonel bir kullanım sunuyor.

Dar Salonlarda Minimal Köşeler

Köşe takımlarıyla salonunuza canlılık ve sıcaklık getirmek için mutlaka geniş bir salonunuzun olmasına gerek yok. Enza Home, dar mekanlar için tasarladığı köşe takımlarıyla küçük salonlara fonksiyonellik ve konfor getiriyor.

Kanyon köşe takımı, yatağa dönüşebilen modülü, farklı boyut ve desenlerdeki kırlentleri ve capcanlı renkleriyle kalpleri fethediyor. Blok-S köşe takımı, küçük salonlarında yer kazanmak isteyenlerin ideali olurken, minimal tasarımı ile dikkat çeken Limbo köşe takımı hem şık hem fonksiyonel olmasıyla küçük salonlar için tasarlanmış. Merlin köşe takımı sağ ve sol köşelerde kullanılabilen tasarımı ile salonlara uyum sağlarken, Toronto köşe takımı yatak mekanizması ve sandıklı modülü ile kullanışlılık vadediyor.

Rahatlıkları ve özgün tasarımları ile her evin gözdesi olan Enza Home köşe takımlarını satın almak için en yakın Enza Home mağazasına gidebilirsiniz. Dekorasyon rehberiniz Enza Home'un mağazalarının farklı ve özgün atmosferinde salonunuzu nasıl dekore edebileceğiniz konusunda fikir alabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Enza Home Köşe Takımları Salonların Yeni Gözdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement