Erdek'te AK Parti Adayı Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Erdek'te AK Parti Adayı Tanıtıldı

Erdek\'te AK Parti Adayı Tanıtıldı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde AK Parti belediye başkan adayı tanıtıldı.

18.01.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Erdek ilçesinde AK Parti belediye başkan adayı tanıtıldı.

Mevcut başkan Hüseyin Aysan'ın yeniden aday olarak tanıtıldığı ilçe teşkilatındaki toplantıya AKk Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanı Hikmet Onay, AKk Parti'nin Erdek ilçesinde bugüne kadar seçim kaybetmediğini belirterek, "Biz hiç seçim kaybetmedik. Bugün seçimi kazanabilmek için daha şanslı olduğumuzu da biliyoruz" dedi.

Tekrar aday olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise, kendisi ve ekibinin 5 yıl boyunca daha iyi bir Erdek için çalıştıklarını ifade ederek, "Bu seçimlerde büyükşehir meselemiz var. Daha iyi hizmet için birlik olmalıyız. Türkiye'nin yüzde 50'sinin desteğini alan bir partiden aday gösterilmenin heyecanını yaşıyorum. Bugünden sonra Erdek'te projeler konuşacak" diye konuştu.

Milletvekili Cemal Öztaylan ise, bazılarının başkalarını kötüleyerek bir yerlere geleceklerini sandığını belirterek, "Biz geçen seçimlerde her türlü çirkefliğe rağmen seçimleri kazandık, yine kazanacağız. Şimdi de her türlü çirkefliği yapacaklar. Yerel seçim olmasına rağmen kahvehanelerde ulusal politikalar konuşulacak. Karalama kampanyaları yapılacak. Yani mahalli seçimler genel seçim gibi gösterilecek. Ama biz kimseye laf yetiştirmeye çalışmayacağız. Karalama kampanyası yapmayacağız. Bizim derdimiz hizmet. Biz Erdek'e nasıl hizmet ederiz?. Kanalizasyonunu, atık su hattını nasıl yaparız? Erdek'i Ocaklar ile birlikte nasıl turizm kenti yaparız? Bizim bütün derdimiz bu. Bazıları beni, ben de bazılarını sevmeyebilirim. Ama ben bu memlekette hangi renk, hangi yapıda olursa olsun, herkesi kucaklamakla mükellefim. Herkes bir derneğe, cemaate ve tarikata üye olabilir. Ancak biz devlet yönetiyoruz. Herkes bilmelidir ki devlet cemaat gibi yönetilemez. Devleti idare edenler herkesi kucaklamak, sevmek ve herkese eşit hizmet götürmekle mükelleftir" diyerek kavgasız bir seçim süreci geçirilmesi dileğinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdek'te AK Parti Adayı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement