Erdemli Kaymakamlığı Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Erdemli Kaymakamlığı Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı

Erdemli Kaymakamlığı Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı

Erdemli Kaymakamlığı Kupası Köylerarası 9. Futbol Turnuvası düzenlenen törenle  başladı.

27.07.2013 18:14

Erdemli Kaymakamlığı Kupası Köylerarası 9. Futbol Turnuvası düzenlenen törenle  başladı.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, 22 takımın katıldığı turnuvanın Harfilli köyü futbol sahasındaki açılışında, sporun birlik ve beraberliği pekiştiren unsur onduğunu belirterek, turnuvanın centilmenlik kuralları çerçevesinde geçmesini diledi.

Turnuvanın bu yıl 9'uncu kez düzenlendiğini ifade eden Özefe, "Spor gençlerimiz ve geleceğimiz çocuklarımız için çok önemli. Gençlerimiz spor yapacak ki bedenleri kuvvetli olsun, okuyacaklar yararlı bilgilerle teçhiz olacaklar ki beyinleri güçlü olacak, milli manevi değerlerini içlerinde taşıyacaklar ki kalpleri kuvvetli olsun. Bu nedenle düzenlenen turnuvanın centilmenlik çerçevesinde geçmesini ve köyler arası kaynaşmayı sağlamasını diliyorum" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt da turnuvaya katılan her takımın mutlaka şampiyon olmak isteğini dile getirerek "Yapılacak tüm maçların centilmenlik ve dostluk çerçevesinde geçmesini, gençlerimizin  sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde maç yapmalarını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Koramşalı ile Küstülü köyleri arasında yapılacak olan ilk maçın vuruşu protokol ve futbolcular tarafından yapıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Kaymakamlığı Köylerarası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement