Erdoğan: İbret Alacağız ve Bir Daha Darbelerin Yaşanmasına İzin Vermeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: İbret Alacağız ve Bir Daha Darbelerin Yaşanmasına İzin Vermeyeceğiz

Ramazan'ın ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İbret alacağız ve ne 15 Temmuz'un nede diğer darbelerin tekrar etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

27.05.2017 22:16  Güncelleme: 22:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği şehit yakınları ve gaziler ile iftar programına katıldı.

Şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftarını açtıktan sonra kısa bir konuşma da yapan Erdoğan " Türkiye'nin darbeler dönemini artık bir daha açılmamak üzere kapattığını sandığımız bir dönemde yaşadığımız 15 Temmuz felaketi milletimizin yüreğinde ve hafızasında derin izler bırakmıştır" dedi.

"İBRET ALIP, TEKERRÜRÜNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

15 Temmuz'dan ibret alınacağını ve bir daha tekerrürüne de izin verilmeyeceğini belirten Erdoğan "Sadece 15 Temmuz'un değil, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın, 12 Mart'ın, 27 Mayıs'ın tekerrürüne de müsaade etmeyeceğiz" dedi.

"ARKALARINDA KOSKOCA BİR MİLLETİN OLDUĞUNU GÖRDÜLER"

Erdoğan şunları söyledi:

Bugün Türkiye, terör örgütleriyle olan mücadelesini geçmişe göre çok daha kararlı bir şekilde veriyorsa bunda 15 Temmuz zaferinin çok büyük etkisi vardır. Bunu biliniz. Bakın bugün Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Bestler Deresi'nde eğer bu mücadeleyi kararlı bir şekilde veren askerimiz varsa, polisimiz varsa, güvenlik güçleri varsa biliniz ki işte bu, buradan geliyor. Hem devletimiz bu mücadeleyi sekteye uğratan hainlerden temizlenmiştir, temizleniyor hem de güvenlik güçlerimiz arkalarında koskoca bir milletin olduğunu şüpheye yer bırakmayacak şekilde görmüşlerdir.

"YENİ BİR DÖNEMİN İŞARETİ 15 TEMMUZ'DA VERİLDİ"

Türk milleti, yeni bir diriliş, yeni bir kuruluş, yeni bir yükseliş döneminin işaretini, 15 Temmuz direnişi ile vermiştir. Bize ve bizden sonra gelenlere düşen görev; bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmektir. İşte bu anlayışla şehitlerimizin manevi emanetlerinin ifadesi olan tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsüne sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz.

Erdoğan: İbret Alacağız ve Bir Daha Darbelerin Yaşanmasına İzin Vermeyeceğiz

Son Dakika Güncel Erdoğan: İbret Alacağız ve Bir Daha Darbelerin Yaşanmasına İzin Vermeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement