Erdoğan ile Bilal Göregen'in montaj videosunu gerçek zanneden Seren Serengil alay konusu oldu - Son Dakika
Magazin

Erdoğan ile Bilal Göregen'in montaj videosunu gerçek zanneden Seren Serengil alay konusu oldu

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil, Bilal Göregen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın montajlanan videosunu gerçek zannedince alay konusu oldu.

05.12.2020 14:37  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Bircan Bali ile Seren Serengil'in yaptığı Söylemezsem Olmaz programında ilginç anlar yaşandı. Magazin konularının yanı sıra sosyal medyada çok etkileşim alan videolara da yer verilen programda sunuculardan Seren Serengil, montaj olan videoyu gerçek zannedip yorumlamaya başladı.

"TAYYİP BEY BAZEN TATLI OLABİLİYOR"

Yıllar önce yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla tanınan Bilal Göregen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videoları sanki yan yanalarmış gibi montajlandı. Bu videoyu gerçek zanneden Seren Serengil ise "Tayyip Bey bazen çok tatlı olabiliyor" yorumunu yaptı.

BİRCAN'IN TEPKİSİ SEREN'İ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Videoyu izleyince montaj olduğunu anlayan Bircan Bali ise "Onu biz oraya oturttuk dimi böyle bir şey olamaz" deyince Serengil'in yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan ile Bilal Göregen\'in montaj videosunu gerçek zanneden Seren Serengil alay konusu oldu

Son Dakika Magazin Erdoğan ile Bilal Göregen'in montaj videosunu gerçek zanneden Seren Serengil alay konusu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement