Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ\'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

05.03.2021 13:53  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin yaptığı açıklamada ekiplerinin vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte işlemlerini sürdürdüğünü belirtti.

Çorlu Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen üniversite laboratuvarlarında geliştirilen dezenfektan çeşmesi projesiyle dezenfektanları vatadaşların kullanımına sunduklarını ifade eden Çetin, "Muhtarlık binalarına konuşlandırılan dezenfektan çeşmelerinde yıl içinde kullanılmak üzere 120 bin litre dezenfeksiyon ürünü Namık Kemal Üniversitesi tarafından üretilerek kullanıma hazırlandı. Pandeminin sona erdiği güne kadar çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. Bu süreç içerisinde aylardır işletmeleri kapalı olan ve normalleşme süreciyle birlikte yeninden açan esnaflarımız da iş yerlerinin temizliği için dezenfektan çeşmelerimizden faydalanabilir" diye kaydetti.

Ergene'de dinamik denetim modeli uygulaması yapıldı

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri faaliyetlerine başlayan iş yerlerinde denetimlerde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamasında, salgın döneminde denetimlerini aralıksız şekilde sürdüğünü belirtti.

Tedbiri elden bırakmadıklarını dile getiren Yüksel, şunları kaydetti:

"Kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetim modeline geçildi. Bu genelgeye göre zabıta ekiplerimiz ilçemizde gerekli denetimlerde bulunarak dinamik denetim modelinde ilk uygulamalarını yaptı.

Zabıta ekiplerimizin yapmış olduğu uygulamalarda esnaflarımız uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirildi ve gerekli uyarılar yapıldı. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep birlikte tam normalleşmeye geçeriz, bu hepimizin elinde."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement