Erkek Kuaförden 'Çocuk Gelinlere Hayır' Kampanyası - Son Dakika
Genel

Erkek Kuaförden 'Çocuk Gelinlere Hayır' Kampanyası

Erkek kuaförden 'Çocuk gelinlere hayır' kampanyasıBATMAN - Batman'da bir kuaför, bireysel olarak, "Çocuk gelinlere hayır" kampanyası başlatarak, 18 yaşının altındaki çocuklara gelin başı ve makyajı yapmama kararı aldı.

09.01.2018 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkek kuaförden 'Çocuk gelinlere hayır' kampanyası

BATMAN - Batman'da bir kuaför, bireysel olarak, "Çocuk gelinlere hayır" kampanyası başlatarak, 18 yaşının altındaki çocuklara gelin başı ve makyajı yapmama kararı aldı. Kuaför, aldığı kararı, iş yerine yazılar asarak duyurdu.

Batman'da kuaför salonu işleten Murat Değirmenci, bireysel olarak, "Çocuk gelinlere hayır" kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde 18 yaşının altındaki çocuklara gelin başı ve makyajı yapmayan Değirmenci, bunu da iş yerine astığı yazılarla müşterilerine duyurdu. Değirmenci, çocuk yaşta evliliğe karşı olduğunu belirterek, "Küçük yaşta rızasız ve zorla evlendirilen, çocukluğunu yaşayamadan kadınlığa sürüklenen, henüz kendisi çocukken çocuk sahibi oldurulan masum ve mazlum kız çocuklarının boynuna asmış olduğu büyük bir insanlık ayıbıdır. Bu bağlamda kuaför salonu olarak 17 ila 18 yaşındaki gençlere gelin başı ve makyajı salonumuzda yapmama kararı verdik. Çocuk gelinlere hayır diyoruz" dedi.

Müşteri Vesile Kardaş, kampanyayı desteklediklerini anlatarak, "Umarız çevremizde bu işletmelerin sayısı artar ve herkes çok duyarlı olur. Çocuk gelinleri toplumuzun kanayan yaralarından biridir. Artık çocuklarımızı gelin olarak değil de okul okumuş meslek sahibi olarak görmek istiyoruz. Umarım toplum daha bilinçlenir" diye konuştu.

Müşteri Evin Oğuz ise, "18 altı çocuk gelinlerimizin evlenmelerine karşıyız. Kuaför arkadaşımızın başlatmış olduğu bu kampanyadan dolayı çok mutluyuz. Herkes bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz" ifadelerinde bulundu

Erkek Kuaförden \'Çocuk Gelinlere Hayır\' Kampanyası
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Erkek Kuaförden 'Çocuk Gelinlere Hayır' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement