Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'a "Gerizekalı" Dedi - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'a "Gerizekalı" Dedi

Süper Ligin 12. haftasında Galatasaray'ın Başakşehir'e 5-1 mağlup olmasının faturasını Tudor'a yükleyen Erman Toroğlu, "Ancak gerizekalı bir antrenör çift santraforla oynar" dedi.

18.11.2017 22:03  Güncelleme: 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu 5-1 biten Medipol Başakşehir- Galatasaray karşılaşmasından sonra Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor hakkında eleştirilerde bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun Igor Tudor ile ilgili yaptığı sert eleştiriler:

"EMRE'NİN OLMAMASI İYİ OLDU"

Bu Galatasaray ile Tudor kaşınıyor. Ya sen çift forvetle çıkıyorsun. Başakşehir standart bir takım. Sen bu takıma karşı farklı şeyleri denemeye kalkarsan böyle olursun. Emre'nin olmaması Başakşehir'e fırsat oldu. Emre olduğunda diğer oyuncular topu ona veriyor. Yani Emre yönlendiriyor takımı. Ama çok zamanda takımın hızını düşürüyor. Emre'nin olmaması iyi oldu.

Gomis ve Eren bir adamlık oynuyor. Orta sahayı kalabalık tutacaksın bu takıma… Başakşehir kalecisi Volkan degaj yapmıyor. Oyun oynayarak çıkıyorlar. Başakşehirli oyuncular teknik olarak hepsi topa hakimler. Fizik olarak da iyiler.

Başakşehir, oynatmadı Galatasaray'ı. Bütün toplar Başakşehirli oyunculara geliyor. Fizik olarak çok iyiler.

"FUTBOLCULAR DAHA İYİ BİR TAKIM ÇIKARIR"

Taffarel gittikten sonra Muslera'da sıkıntı oldu. Muslera eskiden ceza sahasına hakimdi, şimdi tedirgin oynuyor. Galatasaray sezon başında göze hoş gelen bir top oynuyordu. Şimdi onu da oynamıyor.

Tudor futbolculara bıraksın, futbolcular daha iyi bir takım çıkarıp oynarlar.

"ANCAK GERİZEKALI BİR ANTRANÖR BAŞAKŞEHİR'LE ÇİFT FORVET OYNAR"

Çift santrafor oynanmayacak tek maç Başakşehir. Gerizekalı bir antrenör ancak Başakşehir'e karşı çift santraforla oynar. Tudor kaşınıyordu, Abdullah Avcı bu akşam her yerini kaşıdı. Gomis'in yüzüne bakıyorum, mutsuz; sezon başındaki gibi değil. Galatasaraylı oyuncuların suratına bakın, bazıları mutsuz. Belhanda'ya bakın, yürüyerek çıktı. Tudor kendi bilir, hakikatten kaşınıyor. Bu teknik adamların bir kısmında vardır ama olgunlaşmış adamlarda yoktur. Mustafa Denizli yapardı da ne olurdu? Fatih Terim de yapardı, 10 maçta 1 kez tutardı. Başakşehir, Türkiye'nin en tehlikeli takımı. Beşiktaş'a göre daha komplike oynuyorlar. Beşiktaş'ın farkı seyircisi.

Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor\'a "Gerizekalı" Dedi

Son Dakika Spor Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'a 'Gerizekalı' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement