Ersun Yanal, Max Kruse ve Emre Belözoğlu'nu Denizlispor maçı kadrosuna almadı - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, Max Kruse ve Emre Belözoğlu'nu Denizlispor maçı kadrosuna almadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Denizlispor maçı için sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Max Kruse'u kadroya dahil etmedi. Uzun süredir takımdan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Aziz ise Denizli maçında sahada olacak.

19.10.2019 20:16  Güncelleme: 20:19

Milli maçta kaburgasında çatlak oluşan ancak takımla çalışmalara katılan Emre Belözoğlu'nun Denizli'ye götürüleceği ancak riske edilmeyeceği öğrenildi.

Kasığındaki ağrı nedeniyle bir süredir çalışmalarda yer almayan Max Kruse'un İstanbul'da kalıp tedavi edileceği belirtilirken Ferdi Kadıoğlu da kafileye dahil edilmedi.

 <a class='keyword-sd' href='/ersun-yanal/' title='Ersun Yanal'>Ersun Yanal</a>, Max Kruse ve Emre Belözoğlu'nu <a class='keyword-sd' href='/denizlispor/' title='Denizlispor'>Denizlispor</a> maçı kadrosuna almadı

HASAN ALİ VE SERDAR AZİZ GERİ DÖNÜYOR

Sözcü'nün haberine göre; Sarı lacivertlilerde uzun süredir takımdan ayrı olan Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Aziz de Denizli'de görev alacak. Teknik Direktör Ersun Yanal, sol bekte Hasan Ali Kaldırım, stoperde Serdar Aziz'i takıma yerleştirmeyi planlarken orta saha kurgusunu ise Luiz Gustavo- Ozan Tufan ikilisi üzerine inşa edecek.

Sakatlıkları geçen Victor Moses ve Garry Rodrigues de Denizlispor maçıyla birlikte sahalara dönecek. Yukatel Denizlispor- Fenerbahçe karşılaşması, yarın saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak.

İşte Fenerbahçe'nin Denizli kafilesi: Altay, Harun, Sadık, Zanka, Serdar, Rami, Isla, Hasan Ali, Emre, Jailson, Gustavo, Ozan, Tolga, Tolgay, Zajc, Alper, Deniz, Rodrigues, Moses, Vedat, Mevlüt.

Ersun Yanal, Max Kruse ve Emre Belözoğlu\'nu Denizlispor maçı kadrosuna almadı

Son Dakika Spor Ersun Yanal, Max Kruse ve Emre Belözoğlu'nu Denizlispor maçı kadrosuna almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GB: denizliyi yenelim yeter oynayın candan 1 0 Yanıtla
  • Bilir Kişi: Eee? Bugün Emre sahadaydı. Haberciliğiniz gerçekten muhteşem. Bravo... 0 0 Yanıtla
  • Vatandaşın sesi: Bu Ersun Yanal fenerin hocası falan olamaz ferdi gibi bir yetenek var harcıyor malesef denizlide yaşanacak puan kaybı güveni iyice sarsar iyi bir hoca şart 0 0 Yanıtla
  • Vatandaşın sesi: Bu Ersun Yanal fenerin hocası falan olamaz ferdi gibi bir yetenek var harcıyor malesef denizlide yaşanacak puan kaybı güveni iyice sarsar iyi bir hoca şart 0 0 Yanıtla
  • Temel: Yılın maçında,haydi Denizli geçmişteki gibi 0 0 Yanıtla

Advertisement