Erzurum Bakan Akdağ, 15 Temmuz Şehidinin Mezarı Başında Kuran Okudu - Son Dakika
Güncel

Erzurum Bakan Akdağ, 15 Temmuz Şehidinin Mezarı Başında Kuran Okudu

Bakan Akdağ, 15 Temmuz şehidinin mezarı başında Kuran okudu (3)AKDAĞ: 'KONTROLLÜ DARBE' DİYEREK TARİHİ HATA YAPANLAR VARSağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu ile birlikte Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat...

11.07.2017 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Akdağ, 15 Temmuz şehidinin mezarı başında Kuran okudu (3)

AKDAĞ: 'KONTROLLÜ DARBE' DİYEREK TARİHİ HATA YAPANLAR VAR

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu ile birlikte Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat polisi Yakup Sürücü'nün Erzurum'un merkez Pasinler İlçesi'ne bağlı Taşkaynak Mahallesi'ndeki kabrini ziyaret etti. Ziyarette, aynı saldırıda şehit olan polis memuru Murat Ellik'in babası Osman ve annesi Züleyha ile kız kardeşi Sıla Ellik de hazır bulundu. Akdağ ve beraberindekiler, şehit Yakup Sürücü'nün kabrine çiçek bıraktı, dua okunmasının ardından şehit anne ve babası İbrahim, Çiğdem Sürücü ile bir süre görüştü.

Bakan Recep Akdağ, ziyaretin ardından Erzurum'a döndü ve Vali Azizoğlu'nun makamına geçti. Akdağ, burada yaptığı değerlendirmede, "Bu hain darbe teşebbüsüne 'kontrollü darbe' diyerek tarihi bir hata yapanlar var. Tabi ki biz bunu asla kabul etmiyoruz. O şehitlerimiz de bizde bunları yaşayan insanlar olarak acısını aileleri ile birlikte hisseden insanlar olarak asla kabul edemeyiz. Ancak tarih de bunu affetmez. 249 şehidimiz, 2 bin 193 gazimizin içlerinde çok ağır yaralılar var. Hala hastanelerde ameliyat olanlar var. Bu kardeşlerimizin hatırasına saygısızlık olur. Biz dolayısıyla15 Temmuz'u ne kendimiz unutuyoruz ne de unutulmasına müsaade edeceğiz. 15 Temmuz, Türk milletinin çok ağır bir gecede çok ağır kara bulutların çöktüğü bir gecede yeniden dirilişinin adıdır" diye konuştu.

Erzurum Bakan Akdağ, 15 Temmuz Şehidinin Mezarı Başında Kuran Okudu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Bakan Akdağ, 15 Temmuz Şehidinin Mezarı Başında Kuran Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement