"Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" Slogan ve Logo Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

"Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" Slogan ve Logo Yarışması Sonuçlandı

(İLESAM) ve Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen slogan ve logo yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

26.04.2012 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği

(İLESAM) ve Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen slogan ve logo yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile İLESAM Genel Başkanı Nuri Parmaksız, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Parmaksız, törende yaptığı konuşmada, telif hakkı ve korsanla mücadelenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, "(Telif hakkı) dediğimiz şey de aslında bir kul hakkıdır" dedi.

Törende, logo yarışmasında "Dünyanın Kanayan Yarası Korsan" çalışmasıyla birinci olan Çankaya Ayşeabla Lisesi öğrencisi Ali Cem Şengün, Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Harun Hakbil, Beypazarı Lisesi öğrencisi Hümeyra Taşkıran, "Ekmek Paradan Üstündür" sloganıyla birinci olan Etimesgut Bilgi Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Batın Yakışıklı, Çankaya Özel Atlantik İlköğretim Okulu öğrencisi Selin Çelik, Gölbaşı Anadolu Lisesi öğrencisi Sinem Kahya'ya ödülleri takdim edildi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Esere Saygılı, Korsana Karşıyız' Slogan ve Logo Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement