Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın Hastaneye Kaldırılması - Son Dakika
Politika

Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın Hastaneye Kaldırılması

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesinde tedavi altına alınmasına ilişkin, "Deniz Bey sağlığına çok itina eden bir insandı fiziki bakımdan ama böyle bir sağlık sorunuyla yüz yüze geldi.

16.10.2017 11:47

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesinde tedavi altına alınmasına ilişkin, "Deniz Bey sağlığına çok itina eden bir insandı fiziki bakımdan ama böyle bir sağlık sorunuyla yüz yüze geldi. Tedavisi mümkün. Başta Deniz Bey olmak üzere hepimize sağlıklar diliyorum. CHP ailesi kederlenmesin, üzülmesin. Daha sağlıklı bir şekilde aramıza döneceğine inanıyorum." dedi.

Sav, Baykal'ı hastanede ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Baykal'a boyundan anjiyo yapıldığını beliten Sav, "Şu anda çıktı, durumu iyi. Yoğun bakımda bir süre istirahat edecek. Yaşamsal bir tehlikenin olmadığı anlaşılıyor." bilgisini verdi.

Baykal'ın CHP'nin önemli isimlerinden biri olduğuna dikkati çeken Sav, "Uzun süre genel başkanlık yapmış, benim de 50 yılı aşkın süredir dostum. O bakımdan 'Hastanede daha fazla kalabalık yapmayalım' diye düşünerek yavaş yavaş ayrılıyoruz. Ben evimden sağlık durumunu izleyeceğim." ifadesini kullandı.

Sav, kendisiyle en son Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlunun düğününde görüştüğünü aktararak, Baykal'ın bir sağlık sorununun olmadığını vurguladı.

Sav, "Bu tamamen hepimizin, Allah göstermesin, bir anda karşılaşacağı bir olgu. Onun için sağlığın ne olacağı belli olmaz. Deniz Bey de sağlığına çok itina eden bir insandı fiziki bakımdan ama böyle bir sağlık sorunuyla yüz yüze geldi. Tedavisi mümkün. Başta Deniz Bey olmak üzere hepimize sağlıklar diliyorum. CHP ailesi kederlenmesin, üzülmesin. Daha sağlıklı bir şekilde aramıza döneceğine inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın Hastaneye Kaldırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement