Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı - Son Dakika
Güncel

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı

Isparta'da, eski sevgilisi tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in cenazesi töreninde annesinin sözleri yürek dağladı. Anne Vefaret Cankey, "Kızımı nereye gönderiyorsunuz? Gelinlikle kapımızdan gidecektin. Annenin sesini duyuyor musun?" diyerek kızına veda etti.

20.11.2019 00:21  Güncelleme: 00:22

Isparta'da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Güleda Cankel, Pazartesi günü eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Zafer Pehlivan Salı günü savcılıktaki ifadesinden sonra tutuklanarak Isparta Cezaevi'ne gönderildi.

Isparta'da Fatih Mahallesi'ndeki bir apartta kalan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü birinci sınıfı öğrencisi Güleda Cankel ile eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Zafer P. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından bıçaklanan Cankel, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

"PAZAR GÜNÜ DARP EDİLMİŞTİ ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Muğla'da ikamet eden Zafer Pehlivan'ın, Pazar günü Isparta'ya gittiği ve önce sokak ortasında Cankel'i darp ettiği ortaya çıktı.

BBC Türkçe'ye konuşan ve ismini vermek istemeyen görgü tanığı darbı doğruladı ve Pehlivan'ın etraftakilerin müdahalesi sonrası kaçtığını ancak yakalandığını anlattı: Olayın yakınındaki bir dükkânda çalışıyorum. Motorumla dükkâna doğru gittiğimde, arkadaşlarımın bir erkeği kovaladığını gördüm. Ne olduğunu sorunca, adamın bir kızı darp ettiğini ve kaçtığını söylediler. Ben de motorla kovalamaya başladım ve yakaladım. Sonra arkadaşlarımla birlikte adamı polise teslim ettik. Görgü tanığı ayrıca Güleda Cankel'in darptan ötürü Zafer Pehlivan'dan şikayetçi olmadığını söyledi.

MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Isparta'da, eski sevgilisi tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Muğla'ya getirildi. Güleda Cankel'in cenazesi, helallik alınması için Menteşe ilçesinin Ortaköy Mahallesi'ndeki evinin önüne götürüldü. Anne Vefaret Cankey, kızının tabutunun yanındaki sandalyeye oturtuldu. Bu sırada anne Cankel'in, "Kızımı nereye gönderiyorsunuz? Gelinlikle kapımızdan gidecektin. Gülüm benim, gülüm benim. Yakışmadı çocuğuma. Annenin sesini duyuyor musun?" sözleri yürek dağladı.

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Helallik alınmasının ardından Güleda Cankel'in tabutu, cenaze namazı için Ortaköy Camisi'ne getirildi. Güleda Cankel'in en sevdiği elbisenin tabutunun üzerine konulduğu görüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine; babası Mustafa Cankel, annesi Vefaret Cankel, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, Kavaklıdere Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Demir, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi Güleda Cankel'in cenazesi ikindide menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın'ın kıldırdığı namazın ardından Ortaköy mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Güleda Cankel'in, ölmeden 3 gün önce sosyal medyada 'Sever mi her kalp katilini' paylaşımında bulunması dikkati çekti.

Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı
Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı
Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı
Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel\'in annesinin feryadı yürek dağladı

Son Dakika Güncel Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in annesinin feryadı yürek dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Serkan: Bu kız 19 yaşında katledildi,5 yıllık Birliktekleri varmış,bunu anneside biliyormuş,annesi en büyük suçludur,malesef liseler,ünv lerde sevgili yuvası olmuş,kızlarımız edep sınırını aşmasınlar,sevgili için değil okul okumak için okula gitsinler edepli bir kızın erkeğin sevgilisi olmaz,insanın tek sevgilisi kaderiyle ayağına gelen kocası yada karısı olmalı 4 0 Yanıtla
  • Blackman: Bunun babasida sevinmiş erkek oğlum oldu diye ne dersen de bu adiliği anlatamaz en iyi bu lavuk evlenir cocugu olur besler buyutur sonra gider darp edersin kabloyla bogarsin sonrada kalbine bi bicak saplarsin lesinide onune atarsin o zaman anlar yedigi nanenin ne kadar yaraladigini ah bu insan gorunumlu böcekler yok mu ne ocaklara atesler dusurdunuz ocaginiz olmasin inşallah siz bir evlat kokusunu bir evlat hissiyatini haketmiyorsunuz. 3 0 Yanıtla
  • Engin: İdam istiyoruz af istemiyoruzz idam istiyoruz af istemiyoruzz 3 0 Yanıtla
  • 007: asın bu namussuzu adiyi milletin kızı bunlara hayratlıkmı 3 0 Yanıtla
  • Ttt: Bizde erkeğe büyük bir başarma duygusu yuklume var.terk edilmek kaybetmek büyük utanç ve başarısızlık.birde sahip olma davranışı var buda çok etkili.kapital düşünce sahip oldujca mutlu olacağını aşıladı. 2 0 Yanıtla
  • rojhat avaşin: ALLAHTAN rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum ben bile ağladım vahşice alçak hunharca katledilmiş kardeşimiz mekanı cennnet olsun toprağı bol ruhu şad olsun rabim sen sabır ver kederli aileye inşallah duamız kabul olur hergün yazıyorum idam gelmediği için hergün kadın cinayetleri oluyor tek çözüm idam cezaevlerinde katileri namusuzları ne yazıki besliyoruz idam idam idam artık bıçak kemiğe dayanmıştır yetti canımıza tak etti 1 1 Yanıtla
  • Seden: saygısız sevgi olmaz olsun 2 0 Yanıtla
  • Akhisar: 3 saat önce bizim mahallede de kadın cinayeti oldu... 1 0 Yanıtla
    Silva: Reşatbey mahallesinde mi 1 0
  • Turan : Atalarımız Zamanında kızını dövmeyen dizini döver demiş. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement