Eski Milletvekili Aygün'ün Cumhurbaşkanına Hakaretten Hapsi İsteniyor - Son Dakika
Güncel

Eski Milletvekili Aygün'ün Cumhurbaşkanına Hakaretten Hapsi İsteniyor

Eski Milletvekili Aygün\'ün Cumhurbaşkanına Hakaretten Hapsi İsteniyor

Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün, 4 yıl 8 aya kadar hapsi istendi.

17.12.2015 10:16  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında, Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle dava açıldı.

PAYLAŞTIĞI MESAJ AKTARILDI

Ankara Cumhuriyet Savcısı Cevat İşlek'in hazırladığı iddianamede, Aygün'ün, 28 Ağustos 2015'te Twitter'dan paylaştığı mesaj aktarıldı.

HAKARET SUÇLAMASINI KABUl ETMEDİ

İddianamede, Aygün'ün, soruşturma sırasında alınan savunmasında, hakaret suçlamasını kabul etmediğine ve eleştiri hakkını kullandığını ifade ettiğine yer verildi.

4 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Aygün'ün, mesajla, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişilik haklarına saldırıda bulunarak, hakaret ettiği" kaydedildi ve "Cumhurbaşkanına alenen hakaret" suçundan 1 yıl 2 aydan, 4 yıl 8 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Milletvekili Aygün'ün Cumhurbaşkanına Hakaretten Hapsi İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bir adam: tam bir vatan haini. atin yada asin gitsin 0 0 Yanıtla
  • dikici: tc tarihinde bu kadar nefret edilen bir devlet adamı olmamıştır. Çünkü, ülkenin %55 vatandasindan eğitim ve kültür olarak çok alt seviyede olduğu için vatandaşlar böyle birinin tc başında olmasını hazmedemiyor. bunda da haklılar yani. 0 0 Yanıtla
  • sedat: hadi hayırlısı herkes cezasını cekmeli bir ülkenin cumhurbaşkanı na hakaret edeksin ondan sonra kivaracaksin yok öyle 0 0 Yanıtla
  • KORKUSUZ KORKAK: o zaman % 51 içeri alsınlar 0 0 Yanıtla

Advertisement