Eskişehir'de Elektrik Kesintileri - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Elektrik Kesintileri

Eskişehir\'de Elektrik Kesintileri

Eskişehir'de bazı bölgelerde elektrik kesintileri yapılacak.

09.12.2011 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bazı bölgelerde elektrik kesintileri yapılacak.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş İl İşletme Müdürlüğü'nden (OEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, enerji iletim hatlarında yapılacak çalışma dolayısıyla 12-16 Aralık tarihleri arasında Çankaya Mahallesi'ndeki "Şehit Subutay Alkan Caddesi, Yıldırımalp Sokak, İznik Sokak, Maliye Lojmanları, Yetkiner, Kadıköy, Karaman, Işıl, Horasan, Hun, İçel, Şehit Kerim Çokbilir, Huzurlu, Hazar, Şehit Ali İhsan Karabulut ve Şehit Veli Vural sokaklarına 08.30-18.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

- Yenikent Mahallesi-

Yenikent Mahallesi'nde ise 13-14 Aralık'ta 08.30-18.00 saatleri arasında Piri Reis Caddesi'nin bir kısmı, Kılıçoğlu Anadolu Lisesi, Zerafet Sokak, İlkay Sokak, Sinan Alaağaç caddesi bir kısmı, Özten Sokak, Pelin Sokak, Beycan Sokak, Dikmen Bağları Sokak, Gökçe Çiçek Sokak ve Sıvacı Sokak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

Yenikent Mahallesi'nde 12-16 Aralık tarihleri arasında da 08.30-18.00 saatleri arasında, şu sokaklara elektrik verilemeyecek:

Piri Reis Caddesi bir kısmı, Kılıçoğlu Anadolu Lisesi, Zerafet, İlkay sokakları, Sinan Alaağaç caddesi bir kısmı, Özten, Pelin, Beycan, Dikmen Bağları, Gökçe çiçek, Sıvacı sokakları. Yenikent Anaokulu, Hoca Ahmet Yesevi Lisesi, Yenikent Aile Sağlık Merkezi, Planet Halı Saha Spor Kompleksi, Necdet Yıldırım Sokak bir kısmı, Piri Reis Caddesi bir kısmı (M. Özel Caddesi-Özten Sokak arası), Münir Güney, Gökçen, Özten, Akyollar, Asma, Çayırözü, Çiçekdağı sokakları, Verda Sokak bir kısmı, Hasan Altan Sokak, Münir Güney Sokak, Mehmet Gedik İlköğretim Okulu."

- Yıldıztepe Subay Lojmanları-

1. Hava Kuvveti Komutanlığı bünyesindeki Yıldıztepe Subay Lojmanlarında da 12-15 Aralık tarihleri arasında bölgesel enerji kesintisi yapılacak. Söz konusu bölgede belirtilen tarihlerde 08.00-17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Aktarma işlemi tamamlanan abonelere enerji, kesinti süresi beklenmeden verilecek.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Elektrik Kesintileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement