Eskişehir'den Kısa Kısa -Aşık Mahzuni Şerif Anıldı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa -Aşık Mahzuni Şerif Anıldı

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, büyük ozan Aşık Mahzuni Şerif için anma gecesi düzenledi.

23.05.2011 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, büyük ozan Aşık Mahzuni Şerif için anma gecesi düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen anma gecesine halk yoğun ilgi gösterdi.

Aşık Mahzuni Şerif'in eserlerinin seslendirildiği anma programında, hazırlanan slayt gösterisi ile büyük ozanın hayatından kesitler izleyenlere sunuldu.

Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı anma gecesinde, Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu üyeleri konser verdi.

-SAKALLI TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU ÜYELERİNİ AĞIRLADI

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Federasyon Başkanı Özünal, Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan İbiş ve mahalle muhtarları Başkan Sakallı ile bir araya geldi.

Özünal, Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın muhtarlara verdiği değer ve önemin tüm kesimlere örnek olması gerektiğini ifade etti.

Sakallı'nın gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Özünal, bu önemli çalışmalarda muhtar arkadaşlarıyla hareket eden, onların fikir ve önerilerini büyük bir ciddiyetle değerlendiren Sakallı'ya teşekkür etti.

Burhan Sakallı da muhtarların vatandaşların sorunlarını yakından takip etmeleri ve belediyeye ulaştırmalarının sorunların kısa zamanda ve kalıcı olarak çözümlenmesine olanak sağladığını belirterek, bu konudaki işbirliğinin artarak devam edeceğini bildirdi.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa -Aşık Mahzuni Şerif Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement