Eskişehir'in En Yükseğine Dev 'Türk Bayrağı'... Bayrak Havadan Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'in En Yükseğine Dev 'Türk Bayrağı'... Bayrak Havadan Görüntülendi

Eskişehir'in en yükseğine dev 'Türk bayrağı'... Bayrak havadan görüntülendi Cumhuriyet Bayramına özel 54 metrekarelik dev bayrak Görenler hayran kaldı AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan: "Eskişehir'in en büyük bayrağını, en yüksek tepesine çekeceğiz" "Hedeflediğimiz 2023...

29.10.2018 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in en yükseğine dev 'Türk bayrağı'... Bayrak havadan görüntülendi

Cumhuriyet Bayramına özel 54 metrekarelik dev bayrak

Görenler hayran kaldı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan:

"Eskişehir'in en büyük bayrağını, en yüksek tepesine çekeceğiz"

"Hedeflediğimiz 2023 vizyonuna geçmişten aldığımız güçle e kararlı adımlarla yürüyeceğiz"

ESKİŞEHİR - AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından yaptırılan dev Türk bayrağı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle şehrin en yüksek tepesinde göndere çekildi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin 95'inci yılı olması münasebetiyle farklı bir etkinliğe imza atıldı. İl Başkanlığınca, şehrin merkeze yakın hakim tepelerinden biri olan Şahin Tepesi için 55 metrekarelik dev Türk Bayrağı hazırlandı. Yaklaşık 30 metre uzunluğundaki direğe asılan dev bayrak, görenleri kendisine hayran bıraktı. 7'den 70'e herkesin takip ettiği programda, bazı vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarıyla dev Türk Bayrağının fotoğraf ve görüntüsünü çekti.

"Eskişehir'in en büyük bayrağını, en yüksek tepesine çekeceğiz"

Programda konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, millet olarak büyük zafere ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Cumhuriyetimiz 95'inci yılında Eskişehir'in en büyük bayrağını, en yüksek tepesine çekme merasimine hoş geldiniz, şeref verdiniz. Cumhuriyet'in 95'inci yılını kutladığımız bu güzel günde millet olarak büyük bir zafere ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün, dünden itibaren başlayan törenlerle Hasan Polatkan Bulvarı'nda da yine Cumhuriyet'imizin 95'inci yılını kardeşlerimizle, gençlerimizle, valimiz ve protokolle sabah saat 10.00'dan itibaren kutladık. Gördük ki 95 yıla rağmen Cumhuriyet'e ilişkin özlem, tutku, aşk her geçen gün fazlasıyla artarak devam ediyor. Milli mücadelemizin bir sonucu olan Cumhuriyet, farklı dil, inanç ve kültürlere mensup kişilerin bir arada kardeşçe yaşamalarını sağlamış ve bizi birbirimize sağlam, sarsılmaz bağlarla bağlamıştır" ifadelerini kullandı.

"Hedeflediğimiz 2023 vizyonuna geçmişten aldığımız güçle e kararlı adımlarla yürüyeceğiz"

Ayrıca Başkan Çalışkan, hedeflenen 2023 hedefine geçmişten alınan güçle, kararlı adımlar atılacağını söyleyerek, "Cumhuriyet'imiz 95'inci yılında tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan ilkemiz etrafında birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşliğimizin giderek güçlendiği Türkiye vizyonuyla aydınlık geleceğe birlikte yürüyoruz. Türk milleti olarak yeniden dirilişimizin destanı, kahraman askerlerimizle fedakarca bağımsızlık mücadelesini veren aziz milletimizin sayesinde yazdık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının sarsılmaz vatan sevgisi ve verdikleri istiklal, istikbal mücadelesi sayesinde Türkiye Cumhuriyeti taçlanarak geleceğe umutla bakmaktadır. Hedeflediğimiz 2023 vizyonuna geçmişten aldığımız güçle ortak bir geleceğe kararlı adımlarla yürüyeceğiz. Cumhuriyetin kazanımları şüphesiz ki toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarıdır. Bizler aynı ideallere sahip aynı mirasın azimli neferleri olarak yeni Türkiye yolunda yeni nesillerimiz için yeni aydınlık ufuklara muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda durmadan çalışacağız. Cumhuriyet Bayramınızı bu vesileyle tekrar tekrar kutluyorum. Cumhuriyet Bayramımızın ve yaklaşık 30 metreye çekeceğimiz 54 metrekare bayrağımızın şehrimize, milletimize, huzur evi sakinimize ve tüm hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyor, Cumhuriyet Bayramınızı tekrar tekrar kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşma sonrası İstiklal Marşının 10 kıtası okundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının akabinde okunan İstiklal Marşı eşliğinde 55 metrekarelik dev Türk Bayrağı göndere çekildi.

Öte yandan programa, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışan'ın yanı sıra AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, il ve ilçe kadın kolları başkanları, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir\'in En Yükseğine Dev \'Türk Bayrağı\'... Bayrak Havadan Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'in En Yükseğine Dev 'Türk Bayrağı'... Bayrak Havadan Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement