Eskişehir Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Eskişehir Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Eskişehir yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Eskişehir yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Eskişehir adaylarının aldıkları oy oranları belirlenmeye başladı. 2019 yerel seçim sonuçları,Eskişehir seçim sonuçları ile oy dağılımı anlık ve güncel olarak haberimizde.

31.03.2019 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarında. Bugün Eskişehir için sandığa giden vatandaşlar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandı. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi CHP'den yana olmuştu. Peki, Eskişehir seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Eskişehir'de kim önde? Eskişehir seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar…

ESKİŞEHİR 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart Yerel Seçimi'nde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Burhan Sakallı, Cumhur İttifakı kapsamında yarışacak. Millet İttifakı adına ise CHP'den Yılmaz Büyükerşen gösterildi. DSP adına Dilara Tambova, Vatan Partisi adına Raif Eşkinat ve SP adına Levent Baştürk, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmuşlardı.

ESKİŞEHİR İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelerin son dakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

ESKİŞEHİR 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Eskişehir'de seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Eskişehir'de 2014 Yerel Seçimlerde AK Parti adına Harun Karacan, CHP adına Necdet Çekin aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre CHP % 45,26 oy oranı ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı. AK Parti ise % 39,05 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. MHP'den Kadir Çalışıcı % 11,20 oy oranı ile 3. sırada yer aldı.

Son Dakika Güncel Eskişehir Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement