Esnaf ve Sanatkarlara Özel Esesob Eskişehir Kart - Son Dakika
Yerel

Esnaf ve Sanatkarlara Özel Esesob Eskişehir Kart

Yaklaşık 21 bin üyesi bulunan Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) ve Denizbank, ildeki esnaf ve sanatkarlar için birlikte geliştirdikleri ESESOB Eskişehir Kart'ı tanıttı.

12.01.2012 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 21 bin üyesi bulunan Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) ve Denizbank, ildeki esnaf ve sanatkarlar için birlikte geliştirdikleri ESESOB Eskişehir Kart'ı tanıttı.

ESESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Denizbank ve ESESOB'un birlikte geliştirdikleri ESESOB Eskişehir Kart'ın tanıtım toplantısında Birlik Başkanı Ekrem Birsen ile Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun katıldı.

Sun, yaptığı konuşmada, esnafın hayatını daha da kolaylaştırmak üzere marka ortaklıkları ve Denizbank kampanyaları ile ESESOB Eskişehir Kart'ın sağladığı faydaların her geçen gün artacağını bildirdi.

Tüm ulusal markaları ve tedarikçileri bu platforma destek vermeye davet ettiklerini kaydeden Sun, şunları ifade etti:

"Başta esnafımız olmak üzere tüm KOBİ'ler için 2008'de İşletme Kart'ı geliştirdik ve piyasada lider olduğumuz bu ürünümüzün bugün yaklaşık 180 bin kullanıcısı var. Eskişehir'deki esnafımız için, birliğimizin değerli katkı ve destekleri ile İşletme Kart ürünümüze ESESOB'a özgü özellikler ve üyelerine yönelik kazanımlar ekledik ve ESESOB Eskişehir Kart'ı hep beraber ortaya çıkardık. Biz esnafımızın sadece yanında değil, aynı zamanda onlarla birlikte hareket eden taraf olarak ekonomimizin can damarı olan KOBİ'lerimiz için yenilikçi ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdüreceğiz."

-"Katma değerli hizmetlere kolay ulaşım"-

ESESOB Başkanı Ekrem Birsen de esnafın farklı ihtiyaçları ve beklentileri olduğuna değinerek, ESESOB olarak bir ilki başlatarak, birlik ve oda üyelerine katma değerli hizmet ve servislere kolaylıkla ulaşabilecekleri bir yapıyı ve platformu oluşturduklarını kaydetti.

Denizbank ile bir ilk olarak uygulamasını başlattıkları ESESOB Eskişehir Kart ile esnafın üyesi olduğu Oda'ya ait belirli bilgileri bu kart üzerinde taşıyacağını belirten Birsen, şunları ifade etti:

"Esnafımız kendini çeşitli avantajları elde edebileceği marka ortaklıkları ve üye işyerlerinde tanıtabilecek ve bu fırsatlardan herhangi bir kart ücreti ödemeden faydalanabilecek, üstelik oda aidatlarını bile karşılayabilecekler. Bugün ticaret dünyasına yeni bir soluk kazandıracak bir ilke, bu güzel ve güzide şehirden bir adım atıyoruz. Ben tüm birliğimizi, odalarımızı, esnaf ve sanatkarlarımızı, bu platforma dahil olmaya davet ediyorum."

-ESESOB Eskişehir Kart Bilgi Dökümanı-

Nisan 2012'ye kadar ESESOB Eskişehir Kart sahibi müşterilerin yapacakları harcamaların 50 TL'ye kadarı Denizbank tarafından iade ediliyor. (1500 TL ve üzeri 50 TL, 750-1500 TL arası 40 TL, 500-750 TL arası 30 TL, 250-500 TL arası 20 TL, 100-250 TL arası 10 TL, 50-100 TL arası 5 TL)

Toplam 12 ay boyunca her ay 1000 TL harcama taahhüdü veren ESESOB üyelerinin Birliğe üyelik aidatlarının tamamını, 750 TL harcama taahhüdü verenlerin ise ESESOB üyelik aidatlarının yarısını Denizbank karşılıyor.

Denizbank Eskişehir esnafını 6 ay boyunca, her ay bir kez hafta sonu 2 saat bedava konuşturuyor. Denizbank Shuttle Hizmeti'nden yüzde 30 indirimli faydalanma imkanı, Mayıs 2012-Ekim 2012 tarihleri arasında her ay farklı bir sektörde yüzde 5 indirim imkanı, kısa vadeli nakit ihtiyaçlar için tüm Denizbank şubelerinden ve ATM'lerinden Kurtaran Hesabı (kredili mevduat hesabı) ve 36 aya varan vadelerde eşit taksitli kredi kullanma imkanı, esnafın ve çalışanlarının yurtiçi ve yurtdışında şirket adına yapılan tüm harcamalarını, Denizbank ESESOB Eskişehir Kart'ın Business Card özelliği sayesinde ayrı bir ticari kredi kartı taşımadan yapma avantajı, çalışılan sektöre özel, ödemesiz dönemli, taksitli ticari kredi kullanımları gerçekleştirme imkanı, çalışanlara verilen ek kartların limitlerini belirleme rahatlığı, AçıkDeniz üzerinden kredi kullanımı yapma kolaylığı sağlanıyor.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Esnaf ve Sanatkarlara Özel Esesob Eskişehir Kart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement