Çekici Pozları ve Açıklamalarıyla Gündeme Gelen Esra Sönmezer Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Çekici Pozları ve Açıklamalarıyla Gündeme Gelen Esra Sönmezer Kimdir?

Çekici Pozları ve Açıklamalarıyla Gündeme Gelen Esra Sönmezer Kimdir?

Ünlü oyuncu Esra Sönmezer, gelecek planları ve verdiği pozlarla gündeme bomba gibi düştü. Gelecek sezon için oldukça iddialı olan Sönmezer, vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, gelecek sezon daha çok izleyeceğimiz Esra Sönmezer kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

05.01.2019 11:51  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2002'de güzelliği tescillenen güzel oyuncu Esra Sönmez, bir dergiye verdiği pozlar ve yaptığı röportaj ile dikkatleri üstüne çekti. Oldukça çekici pozlar sergileyen ünlü oyuncu,"Geçen sene beş filmde oynadım. Bu sene hedefim 10 film. Bu yıl çok farklı karakterlerde görebilirsiniz. Şimdiden şaşırmaya hazın olun" açıklamasıyla kendisini daha çok ekranlarda göreceğimiz mesajını verdi. İşte! Sinema filmlerinin aranan yüzü haline gelen Esra Sönmezer'in hayatı...

ESRA SÖNMEZER KİMDİR?

23 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da doğan Esra Sönmezer, aslen Arnavut'tur. 2002 yılında Türkiye'de düzenlenen güzellik yarışmasında birincilik elde eden Sönmezer, ismini ülkeye duyurdu. Türkiye güzelliği tescillenen Sönmezer, ardından Dünya Güzellik Yarışması'nda ülkemizi temsile etti ve ülkeye dördüncülük getirdi. Dünya Güzellik Yarışmasında haksızlığa uğradığı gerekçesiyle dördüncülük tacını takmadı ve sahneye fırlattı. Güzelliği tanınırlığını oluşturan Esra Sönmezer, oyunculuğa reklam filmleri ile giriş yaptı.

Çekici Pozları ve Açıklamalarıyla Gündeme Gelen Esra Sönmezer Kimdir?

OYUNCULUĞA ARA VERİP EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

Turkcell reklamlarında 1 yıl boyunca boy gösteren güzel oyuncu, 2002 yılında annesini kaybetti ve bu haber sonrası 19 yaşında başladığı oyunculuğa ara vermek ve eğitimini tamamlama kararı aldı. 2004-2007 yılları arasında Erdem Siyavuşgil tarafından şan, solfej ve müzik dersleri alan Sönmezer, 19 yaşında bıraktığı oyunculuk için 24 yaşında Müjdat Gezen'in teşvikiyle Müjdat Gezen Aktör Studio okuluna gitti. Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu'nun en bilinen oynadığı yapımlar "Dürüye'nin Güğümleri" ve "Olum Bak Git" oldu.

Son Dakika Güncel Çekici Pozları ve Açıklamalarıyla Gündeme Gelen Esra Sönmezer Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement