Excel İletişim "Gold Mercury" Ödülü Kazandı! - Son Dakika
Güncel

Excel İletişim "Gold Mercury" Ödülü Kazandı!

Mercury Excellence Awards yarışmasında "Sustainability Awareness Campaign" kategorisinde Gold Mercury ödülüne layık görüldü.

17.02.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1987'de ABD'de, uluslararası alanda iletişim sanatı ve bilimini geliştirmek amacıyla kurulan ve dünyanın tek bağımsız ödül organizasyonu olan MerComm'un; reklam, PR, kamu ilişkileri ve kurumsal iletişim projelerini ödüllendirildiği Mercury Excellence Awards bu yıl 26. kez düzenlendi. 60 ülkenin katıldığı, yenilikçi, orijinal, stratejik ve yaratıcı iletişim çalışmalarının onurlandırıldığı Mercury Excellence Awards'ta, Excel İletişim Yönetimi'nin Lipton Sürdürülebilir Çay Tarımı çalışmalarını kamuoyuna duyurmak için geliştirdiği Çaya Ses Ver projesi, Gold Mercury ile Türkiye'ye Altın ödül kazandıran tek çalışma oldu.

İyi fikirlerin üretken olduğunu ve yenilerinin de önünü açtığını belirten Excel İletişim Ajans Başkanı Figen İsbir "Hepimizin bildiği gibi iyi fikirler tek atımlık buluşçukla değil, iyi bir strateji ile başlar. Biz Excel olarak bu anlayışı; iyi fikir=strateji+yaratıcılık+uygulanabilirlik olarak formüle ettik. Bu formüldeki aşamalardan biri eksik kalır ya da sırası şaşarsa o fikir boşa atılmış kurşundur. Bir sözün, bir görselin ya da bir ünlünün cazibesine kapılıp, bunu "yaratıcı fikir" olarak tanımlayıp, ona strateji uydurulursa sıranın şaşırıldığı, sabun köpüğü işlere de yatırım yapılmış olunur. Oysa gerçek iyi fikir; doğurgandır, çoğalarak yaşar ve dünyanın her yerinde anlaşılır, takdir toplar." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Excel İletişim 'Gold Mercury' Ödülü Kazandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement