Falcao kararı sonrası ayağa kalktılar: Büyük saygısızlık - Son Dakika
Spor

Falcao kararı sonrası ayağa kalktılar: Büyük saygısızlık

Galatasaray'ın Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta yıldız golcü Falcao'nun uzatma dakikalarında oyuna dahil olmasına sert tepkiler geldi. Kolombiya'da yayın yapan Publimetro gazetesi, "Galatasaray'da Falcao'ya saygısızlık" başlıkla haberi duyurdu.

24.09.2019 11:46

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun Malatyaspor maçına yedek başlaması ve beraberlik golünün yenmesinin ardından son 3 dakikada oyuna girmesi Kolombiya basınında tepkiyle karşılandı. Alerta Bogato adlı internet sitesinde Falcao'nun yedek kalmasının beklenmeyen bir karar olduğu belirtildi. As gazetesinin Kolombiya edisyonu 'G. Saray, Malatya'ya karşı rotasyona gitti. G.Saray beraberlik golünü yedikten sonra oyuna giren 34 yaşındaki Kolombiyalı golcü sadece üç dakika oyunda kaldı, ama bir şey yapamadı' satırlarına yer verildi.

Falcao kararı sonrası ayağa kalktılar: Büyük saygısızlık

BEKLENMEDİK BİR DURUM

Falcao hakkındaki karara en sert eleştiri Publimetro'dan geldi. Gazetede yer alan haberde, "G.Saray'da Falcao'ya saygısızlık" manşeti yer aldı. Haberin detayında Falcao'nun dinlendirilmek için yedek bırakıldığı ancak oyunun uzatma dakikalarında sahaya sürülmesinin "saygısızlık" olduğu belirtildi. Özellikle Jimmy Durmaz'ın Falcao'dan önce oyuna sürülmesinin şaşkınlık yarattığı ifade edildi. Antena2 radyo kanalının sitesinde konuyla ilgili özel bir haber gerçekleştirildi. "G.Saray'da Falcao ile ilgili beklenmedik karar" başlığıyla yayınlandı.

BU KARAR SÜRPRİZ

El Deportivo internet sitesi '34 yaşındaki golcü için sürpriz karar' başlığıyla bir haber yayınladı. G.Saray ile yalnızca iki maça çıktığı belirtilen El Tigre lakaplı oyuncunun üçüncü maçında yedek kaldığı belirtilerek bu karar 'sürpriz' olarak değerlendirildi. Kolombiya'nın önde gelen yayın organlarından El Tiempo da konuya yer ayırdı. Yıldız futbolcunun maça yedek kulübesinde başlaması ve çok az süre alması vurgulanarak 'Kolombiyalı forvet 90'da girdi, galibiyeti getirecek bir şey yapamadı' denildi. Kolombiya'daki haberlerin çoğunda, G.Saray'ın maçlarının canlı yayınlanacağı hatırlatması da yapıldı.

Falcao kararı sonrası ayağa kalktılar: Büyük saygısızlık
Falcao kararı sonrası ayağa kalktılar: Büyük saygısızlık

Son Dakika Spor Falcao kararı sonrası ayağa kalktılar: Büyük saygısızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • MURAT ALİ YILDIZ: BU ADAM KOCAMAN Bİ BALON. SEZON BİTİMİN DE HERKES BUNU ANLAYACAK 12 20 Yanıtla
    DFGDFGDFG: FERNANDAODAN HİÇBİR FARKI YOK 3 8
  • son kahin: la falco 34 yaşında her hafta 90 dk oynarsa taputunu kolimbiyaya gönderirler 13 12 Yanıtla
  • Gs taraftari: Futbolcu kulüpten büyük değildir Bu Falcao olsa bile Hoca istediğin zaman oynatır istediğin zaman Keser 18 5 Yanıtla
  • hakkı: kabadayı yaptı yapacağınıııı kurtuldular mağlup olmadan şükretsinler 12 9 Yanıtla
  • Kolombiyalı: Falcao var fenev maçını beklemek,bilenmek pasta cila yaptırmak.Fenevller korkma acımicak 4 10 Yanıtla
  • istanbul : fener medyası karalama haberleri iş başında 6 7 Yanıtla
    ..: Haklısın falkaoyu son dakika oyuna alanda fenerbahçe.Adam bitmiş anca son 3 dakika oynayacak anlaşılan.)) 0 1
  • İGS: gs önde idi ve son dakikalar idi 1-1 oldu ondan gec oyuna aldı gol 65 dk da gelse idi o zaman oyuna alırdı bu kadar basit neyin kafası var sizde gerçekleri neden göremiyor ve çarpıtıyorsunuz ezikler ve kuşların medyası işte her kes önüne baksın bu takım 10.haftadan sonra show yapacaktır. 5 7 Yanıtla
  • BİLADER: Kolombiyaya ne psgyle kendileri mi oynayacak feneri saymıyom bile bize orada lazım asıl 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement