Farklı Bir Gelin Hamamı Deneyimi için PERA SPA by Spa Soul - Son Dakika
Güncel

Farklı Bir Gelin Hamamı Deneyimi için PERA SPA by Spa Soul

Farklı Bir Gelin Hamamı Deneyimi için PERA SPA by Spa Soul

Greta Garbo ve yazar Ernest Hemingway'den alan masajlar, sihirli dokunuşlarla tarif edilemez bir rahatlık sunuyor.

05.02.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uygulanan geleneksel ve modern masaj tekniklerinin yanında yüz bakımı, yüz masajı ve cilt bakımı kombinasyonlarının sunulduğu Pera SPA by Spa Soul tazelenmenin kapısını aralıyor. İsmini otelde konaklayan ünlü yıldız Greta Garbo ve yazar Ernest Hemingway'den alan masajlar, sihirli dokunuşlarla tarif edilemez bir rahatlık sunuyor.

İstanbul'un incisi Pera Palace Hotel Jumeirah içinde yer alan Pera SPA by Spa Soul, lüks bakım odaları, buhar odası, jakuzi, sauna, Türk Hamamı, 'jet stream' özellikli kapalı yüzme havuzu ile hem size hem de sevdiklerinize için unutulmayacak bir deneyim yaşatıyor. Sadece otel konuklarına değil, dışarıdan gelen ziyaretçilere de açık olan özel masaj hizmetleri, kişiye özel olarak oluşturulabilmesiyle ayrıcalık sunuyor. Temel felsefesini doğal, otantik, insana ve doğaya saygılı ürün ve hizmetlerin uzman terapistlerce uygulanması üzerine kuran Pera SPA by Spa Soul'un mistik atmosferinde zihin ve beden uyumunuzu sağlayacak farklı bakım çeşitleri bulunuyor.
Spanın Gerçek Adresi

Pera Spa'da, geleneksel ve modern masaj teknikleriyle birlikte yüz bakımları, yüz masajı ve cilt bakımı kombinasyonları en fazla ilgi gören paketler arasında yer alıyor. Deneyimli uzmanlarca uygulanan güzellik ritüeli, yüz masajıyla başlayıp cildin ihtiyacı doğrultusunda uygulanan "Kolejen Desteği", "Botoks Efecti", "Işıltılı Gözler", "İnceltici Vücut Sarma" ve "Sıkılaştırıcı Vücut Sarma" bakımlarıyla devam ediyor.

Ünlü yıldız Greta Garbo'nun anısına yaratılan "Muhteşem Greta Garbo" bakımının yanı sıra Nobelli Yazar Ernest Hemingway'e adanan "Hemingway'in Seçimi", omurilik rahatlatan refleksoloji ve sırt masajının bir kombinasyonunu da sunuyor.
Pera Spa by Spa Soul'daki klasik göbek taşı, kese ve köpük banyosu uygulamaları sizi adeta eski İstanbul günlerine götürüyor. Kan dolaşımını hızlandıran, vücudun nefes almasını sağlayan kesenin ardından, sabun masajı'nın rahatlatıcı etkisi sizleri karşılıyor. "V.I.P Hamam" ise geleneksel hamam prosedürünün sadece hamamda yapılan özel bir uygulaması olarak misafirlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Pera Palace Hotel Jumeirah'nın ilk müşterileri Orient Express yolcularına da gönderme yapan "Ekspres Hamam" uygulamasında keseleme prosedürü yerine özel sabun masajı ile vücut temizliği yapılıyor.

Bakır bir tastan bembeyaz mermer üzerine akan ılık suyun sesiyle düğün öncesi adeta termal bir terapi yaşatan masajlar, içinde kaybolacağınız bembeyaz köpükleriyle sizi yeni doğmuş bir bebek masumiyetine büründürüyor.
Tüm bu uygulamaların yanı sıra klasik İsveç Masajı, Ayak Refleksoloji Masajı, Spor Masajı ve daha pek çok seçenek Pera SPA by Soul'da haftanın her günü 07.30-22.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Farklı Bir Gelin Hamamı Deneyimi için PERA SPA by Spa Soul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement