Fashion's Night Out 2012 Neler Sunuyor? - Son Dakika
Kadın

Fashion's Night Out 2012 Neler Sunuyor?

Fashion\'s Night Out 2012 Neler Sunuyor?

İstanbul'da 13 Eylül'de gerçekleşecek bu çılgın alışveriş partisinde nerede ne var acaba?

04.09.2012 17:30  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu ay 120 yaşına basan dünyaca ünlü moda dergisi Vogue, 2009 yılındaki global krizin ardından sektöre canlılık vermeyi amaçlayarak başlattığı Fashion's Night Out etkinliklerine edisyonlarını yayımladığı 18 ülkede 3. kez yer veriyor olacak. Bu ülkelerden biri de Türkiye. İstanbul'da 13 Eylül'de gerçekleşecek bu çılgın alışveriş partisinde nerede ne var diye merak etmiyor değiliz. Womenist, sizin için alışveriş duraklarını ve etkinlikleri araştırdı...

Gecenin açılış gongu Nişantaşı'nda!

Vogue Türkiye, kısaca FNO olarak adlandırdığımız, moda tutkunlarını buluşturan bu gecenin ev sahibi. Nişantaşı'nda kuracakları standı, ülkemizin ünlü moda tasarımcıları, modelleri, sevilen ekran yüzleri ziyaret ediyor olacak. FNO çanta ve tişörtlerini bu yıl Arzu Kaprol tasarladı. Virgin Radio Dj'leri ile gecenin ritmini yakalayacak, Vogue Eylül sayısına sahip olacaksınız. Kim bilir? Başka sürprizler de sizi bekliyor olabilir.

Nişantaşı Brandroom'da Elie Saab'ın 'Le Parfum' isimli parfümü tanıtılacak. Kırmızı halıda fotoğraf çekimi, şarap servisi var. 'Le Parfum' satın alanlara Elie Saab imzalı gece çantası hediye edilecek.

Louis Vuitton, Nişantaşı mağazasında gündüz saatlerinde Yayoi Kusama konseptli bir sanat buluşması olacak. Vitrinlerde ünlü tasarımcının eserleri var! Louis Vuitton'un Fashion's Night Out kutlamaları Suadiye ve İstinye Park'ta da Kusama konseptine yer veriyor. Misafirler davetiye ile ağırlanıyor olacak.

Dilek Hanif'in Ralli Apartmanı'ndaki organizasyonda konuklar kırmızı halı ile karşılanacak, 500 TL üzeri alışverişlere Dilek Hanif özel tasarımı armalı gömlek hediye ediliyor olacak.

Dünyaca ünlü İsviçreli saat üreticisi Swatch; İstinyePark, Nişantaşı City's ve Bağdat Caddesi mağazalarında %25 indirim uyguluyor, her alışverişe sürpriz bir bijuteri armağan ediyor. Bağdat Caddesi mağazasında da Number One Fm Dj'i ile parti havası estirecekler. Gece boyu ihtiyacınız olan enerji için de Redbull dağıtılacağı söyleniyor.

İstinyePark Sephora 'da çarkıfelek oyunu var. çarkı çevirip çıkan hediye ve indirimlere sahip olabilirsiniz.Cilt bakım ve makyaj ürünlerinde akşam 18: 00'den sonra %15 indirim var. Benefit Kaş servisinde %15 indirim de burada sizi bekliyor.

H&M İstinyePark mağazasında 'Stilini Yarat' yarışması ve ardından Dj performansı ile canlı müzik var. Yarışma, seçilen H&M ürünleriyle canlı mankenlere styling yaparak stilini gösterme üzerine kurulu.

Intimissimi İstinyePark mağazasında Prosecco ikramı, türlü özel sürprizler sizi bekliyor.

Burberry; İstinyePark, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'ndaki mağazalarında alışveriş yapanlara 4,5 ml mini Burberry Body Eau de Toilette hediyesi veriyor. Sonbahar-Kış koleksiyonunu incelerken çikolatalı brownie kekinizden tadıp enfes şampanyanızdan bir yudum alabilirsiniz.

Orkid, Bağdat Caddesi'nde podyum kuruyor olacak. Miss Turkey 2012 Açelya Samyeli Danoğlu ile tanışabilir, ondan güzellik ve bakım sırlarını alabilirsiniz. Siz de podyumda yürüyüp fotoğrafınızı çektirebilir, belki de Vogue Türkiye Ekim sayısında yer alabilirsiniz.

Avusturyalı Frey Wille butiklerinde %30'a varan indirimler söz konusu. Alışveriş yapanlara da özel hediyeler var. Ayrıca yeni koleksiyon 'Spirit of Africa, Safari' tanıtımı da var.

Beymen Blender mağazalarında FNO'ya özel olarak hazırlanan Mehry mu çantasını bulabilirsiniz.

İstinyePark'ta kurulacak Kenzo standında, markanın yeni parfümü Madly Kenzo ile tanışabilirsiniz.

Adidas Originals; İstinyePark ve Nişantaşı mağazalarının girişlerinde kurulacak podyumda modellik yapabilir, indirimli alışverişlerden yararlanabilir, Radio adidas Originals Dj'lerinin performanslarıyla anın keyfini çıkarabilirsiniz. Facebook, Twitter ve Foursquare kullanıcılarına da çeşitli sürprizler olacak.

Max&Co'da kurulacak "nail bar" da müşterilere pastel renklerde ojeler sürülecek. özel hediyeler ve 'Vogue Seçti' köşesi olacak.

Bally Nişantaşı mağazasında FNO'ya özel olarak üretilen Brilliance Bally-rina adlı special edition babetleri görebilirsiniz.

Arte Gioia, davetiye gönderdiği özel müşterilerine davet veriyor. FNO gecesi burada alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekiliş sonucu İtalyan Pomellato'nun 'M'ama Non M'ama' yüzüğü şanslı bir kişinin olacak.

Koton'un İstinyePark ve Suadiye mağazalarında %30 indirim var.

Sevil Parfümeri'nin İstinyePark ve Nişantaşı mağazalarında tişört tasarlayıp, Vogue editörlerine beğendirirseniz, sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Gamze Saraçoğlu, geceye özel tasarladığı tişörtlerini Gamze Saraçoğlu Design Studio'da satışa sunacak.

özlem Süer'in Bağdat Caddesi'ndeki satış noktasında 'Nighties by özlem Süer' etkinliğinde 90'lı yılların stylingi ile moda fotoğrafçısı Mehmet Turgut'a poz verebilir, 90'ların müzikleriyle coşup ikramlar ve çeşitli hediyelerden yararlanabilirsiniz. Mağazada ayrıca %70'e varan indirimler de var.

Stefanel İstinyePark mağazasında Vogue editörlerinden Naz Bileydi'nin vereceği stil danışmanlığı var. İstinyePark, Bağdat Caddesi, Nişantaşı mağazalarında 'Vogue Seçti' ürünlerinde %20 indirim olacak.

M.A.C'in lansmanını yapcağı ana renk koleksiyonu 'Style Seeker' FNO gecesi görücüye çıkıyor. İstinyePark, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı mağazalarında makyaj sanatçılarından trendleri dinleyebilir, sürpriz konuklarla vakit geçirebilirsiniz.

GAP İstinyePark ve Bağdat Caddesi mağazalarında özel hazırlanmış fon önünde polaroid fotoğraf çekimi ve art-makyaj uygulaması misafirleri bekliyor.

Moda blogu ciddi bir takipçi kitlesi yakalayan Buse Terim, Swarovski Nişantaşı mağazasında 20: 00 - 22: 00 saatleri arasında Kingdom of Jewels Koleksiyonu'ndan kendi seçimini yaparak köşesini yaratıyor. Geceye özel %20 indirim de var.

Nişantaşı'ndaki La DÉese, bu geceye özel yaratılan sınırlı sayıdaki parfümleri satışa sunuyor olacak.

The House Hotel Nişantaşı'nda otelin önünde kurulacak standta Aslı Filinta, Elif Cığızoğlu ve Gamze Saraçoğlu'nun favori kokteyllerini bulabilirsiniz.

Tasarımcı Emel Kurhan, 'Emel loves Istanbul' ve 'Emel loves Paris' adlarına sahip sınırlı sayıdaki kitaplarını Nişantaşı Midnight Express'te imzalıyor.

Butterfly İstinyePark mağazasında 20: 00 - 22: 00 saatleri arasında cafe menüsü hariç tüm ürünlerde %20 indirim var.

İstinyePark Markalar Sokağı'nda saat 21: 00'de başlayacak. Partinin Dj'i, G Point! Yani Athena'nın solisti Gökhan özoğuz...

Building Erenköy'de tasarım ve eğlence dolu bir etkinlik var. Birçok kıyafet ve aksesuara ikramlar eşliğinde özel fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

Next Accessory Rumeli Caddesi, Caddebostan ve Erenköy mağazalarıyla FNO'ya katılıyor. Bu geceye özel olarak %30 indirim fırsatı sunuyor.

Topshop Suadiye ve Nişantaşı mağazalarında saat 18: 00'den sonra alışveriş yapanlar, gece için hazırlanan Vogue kapağı ile fotoğraflanma şansına sahip olacak. Vogue editörlerinin seçtiği ürünleri de görebilecekler.

Steve Madden ve adL, bu gece için ilginç bir işbirliğine imza atmışlar. 'O gece karşına çıkacak yakışıklı prensin uzattığı ayakkabı ayağına olsun, masal gibi bir gece prensesini bulsun' sloganı ile yola çıkan iki marka, şanslı prensesin hayallerini gerçeğe dönüştürecek.

Matraş İstinyePark mağazasında da prensesini bulmakta ısrarcı bir prens,gün boyu elindeki ayakkabıyı hanımlara denettiriyor. Ayakkabı ayağına olan kadınlar, hediye çekleri kazanıyor.

İnci, City's ve İstinyePark mağazalarında da müşterilere İnci marka ayakkabılar denettiriliyor olacak. Ayakkabı ayağına uyan müşterilere o ayakkabı hediye ediliyor olacak.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Fashion's Night Out 2012 Neler Sunuyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement