Fatih Kolejinden İngilizce Fuarı - Son Dakika
Yerel

Fatih Kolejinden İngilizce Fuarı

Fatih Kolejinden İngilizce Fuarı

Geçtiğimiz ay yapılan değişiklikle Özel Fatih Koleji adını alan ve yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte yeni yerinde hizmet verecek olan Özel Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından İngilizce Fuarı düzenlendi.

02.06.2012 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ay yapılan değişiklikle Özel Fatih Koleji adını alan ve yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte yeni yerinde hizmet verecek olan Özel Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından İngilizce Fuarı düzenlendi. Fuarda görev alan öğrenciler, konuklarını İngilizce karşıladı. Fuarda satışları İngilizce olarak gerçekleştiren öğrenciler yine İngilizce olarak şarkılar seslendirdiler.

Ahmet Priştina Caddesi üzerinde yer alan Özel Fatih Koleji'nin bahçesinde düzenlenen etkinliğin okulun İngilizce zümresi tarafından hazırlandığını belirten Fatih Koleji İngilizce zümresi başkanı Hüseyin Şahin: "Fuarımızı farklı bir atmosferde gerçekleştirmek istedik. Rutin fuarlardan farklı olarak İngiltere'nin en meşhur figürlerine yer verdik. Okulumuzun Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni İsmail Danyıldız'ın hazırladığı İngiltere'ye özgü figürler okul bahçesine yerleştirildi. Telefon kulübesi, Chelsea Stadyumu, British Airways uçakları, fast food satış alanları oluşturduk. Fuara gelenlere İngiltere'ye gidiyorlarmış gibi bir izlenim oluşturmak istedik" dedi.

Fuar alanına girişte bilet ofisi oluşturduklarını da kaydeden Şahin: "Konuklarımız buradan giriş biletlerini ücretsiz şekilde alıyorlar. Fuar kapsamında çekilişimiz ve bu çekiliş sonunda da çeşitli hediyelerimiz olacak. 15 farklı etkinliğin yer aldığı oyun alanları oluşturuldu. Öğrencilerimiz günlük hayatta kendilerine gerekli olan pratik İngilizceyi kullanarak fuarda yer alıyorlar. Öğrencilerimiz fuar kapsamında oluşturdukları stantlarda satışları yine İngilizce olarak gerçekleştiriyorlar" diye konuştu.

Şahin: "İngilizce fuarı, İngilizcenin ne kadar önemli bir dil olduğunu hissettirmek adına yapılmış olan bir etkinlik. Etkinliğimizde İngilizce öğretmenlerimizin katkısı büyük oldu. Öğrencileri bu fuara hazırladılar. Konuklarımıza İngilizlerde meşhur olan sütlü çay ikramımız da oluyor" dedi.

İngilizce fuarı kapsamında okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte görev alan tüm öğrenciler fuar süresince hem okula gelen öğrenci velileri ve diğer konukları İngilizce olarak karşıladılar hem de aralarındaki konuşmaları dahi İngilizce olarak yaptılar.

02.06.2012 10: 11: 57

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Kolejinden İngilizce Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement