Taksi şoförü bıçak çekerek filyason ekibini tehdit etti - Son Dakika
3. Sayfa

Taksi şoförü bıçak çekerek filyason ekibini tehdit etti

Fatih'te, bir taksi ile filyasyon ekibinin aracı cadde üzerinde karşı karşıya geldi. Bu duruma sinirlenen taksi şoförü çıkarttığı bıçak ile 3 sağlık personelini tehdit etti. O anlar kameralara yansıdı.

05.11.2020 14:33  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'in tek şeritli Kocasinan Caddesi üzerinde geçen pazartesi günü saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre içerisinde 3 sağlık personelinin bulunduğu filyasyon aracı cadde üzerinde bir taksi sürücüsü ile karşı karşıya geldi. Öfkelenen taksi sürücüsü araçlarında bulunan filyasyon ekibine bıçak göstererek tehditlerde bulundu.

POLİSLER KİMLİĞİNİ BELİRLEDİĞİ TAKSİCİYİ GÖZALTINA ALDI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde taksi sürücüsünün Hüseyin D. olduğunu belirledi. Saldırgan sürücü dün akşam saatlerinde Karagümrük Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheli aynı gün "Silahla Tehdit" ve "Hakaret" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Taksi şoförünün bıçak göstermesi ve tehditleri filyasyon ekibindekilerden birinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksi şoförü bıçak çekerek filyason ekibini tehdit etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Taksi şoförü bıçak çekerek filyason ekibini tehdit etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AFFERİM: Çok beyefendi bir zat-ı muhterem olduğundan serbest bırakılmasına hükmedilmiştir. 12 1 Yanıtla

Advertisement