Koronavirüs önlemlerini dikkate almayan kahvehane, polis baskını sonrasında mühürlendi - Son Dakika
Güncel

Koronavirüs önlemlerini dikkate almayan kahvehane, polis baskını sonrasında mühürlendi

Türkiye'de koronavirüs önlemleri kapsamında kapatılan yerler arasında kahvehaneler de bulunuyor. İstanbul'da bu yasağı dikkate almayan bir kahvehaneye polis baskın düzenledi. İş yeri mühürlenirken, işletme sahibine para cezası kesildi.

27.03.2020 14:06  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih'te koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri hiçe sayan kahvehane sahibi, dükkanını içeriden kitleyerek müşteri ağırlamaya devam etti. Durumu fark eden polis ekipleri, kahvehaneye baskın düzenleyerek mekanı mühürledi.

GAZETE KAĞIDIYLA KAMUFULE ETTİLER

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdüren Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam Karagümrük Mahallesi Prof. Naci Şensoy Caddesi'nde kapalı olması gereken bir kıraathanenin açık olduğunu belirledi. Polis, söz konusu kıraathaneye baskın düzenledi. Dış cephesi gazete kağıtları ile kapatılarak kamufle edilen ve kapısı içeriden kilitli olan kıraathanede oyun oynandığı tespit edildi.

KAHVEHANE MÜHÜRLENDİ

Baskında iş yeri mühürlenerek, işletme sahibi İbrahim A.'ya (55) 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesi kapsamında 392 TL idari para cezası kesildi. Salgın tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanede toplu olarak okey oynayanlar dışarı çıkartıldıktan sonra iş yerinin kapatıldığı bildirildi.

Koronavirüs önlemlerini dikkate almayan kahvehane, polis baskını sonrasında mühürlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koronavirüs önlemlerini dikkate almayan kahvehane, polis baskını sonrasında mühürlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement