Fatih Terim yabancıların biletini kesti! 4 futbolcu gelecek sezon olmayacak - Son Dakika
Spor

Fatih Terim yabancıların biletini kesti! 4 futbolcu gelecek sezon olmayacak

Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi hızlı başladı. Tecrübeli hoca ayağının tozuyla, takımdan ayrılmasını istediği 4 futbolcuyu yönetime iletti. Buna göre, Radamel Falcao, Christian Luyindama, Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyecek.

22.06.2021 17:34  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray maliyeti yüksek yabancı futbolcularıyla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Fatih Terim'in yönetime sunduğu raporda, 4 futbolcunun biletinin kesildiği öğrenildi.

FALCAO, MLS'E GİDİYOR

Radamel Falcao, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne yeni sezonda takımda düşünülmezken, Luyindama için karar kamp performansına göre verilecek. Öte yandan Falcao'nun MLS'e, Diagne'nin ise Premier Lig'e gitmesi gündemde. Feghouli için ise Vallodolid'in sarı-kırmızılıların kapısını çaldığı biliniyor.

Fatih Terim yabancıların biletini kesti! 4 futbolcu gelecek sezon olmayacak

Son Dakika Spor Fatih Terim yabancıların biletini kesti! 4 futbolcu gelecek sezon olmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: Böyle antrenörlük bende yapari her sene 8.9 kişi gönder ,9.10 kişi al içinde bir lirası yok ya ye kürküm ye sonra bankalarla anlaşmaya git 68 37 Yanıtla
  • Merthan Onuk: Hocam kusura bakma ama 3 tanesi senin zamanında geldi, hatta luyindamaya 7 milyon ödendi. Ozanın parası marcao ve luyindamaya gitti. 68 33 Yanıtla

Advertisement