Fed Başkanlığı, Vize Krizi, Çin GSYH - Son Dakika
Güncel

Fed Başkanlığı, Vize Krizi, Çin GSYH

Fed Başkanlığı için karar vermesi beklenen bir ortamda geçen hafta %72 oranında fiyatlanan Fed Aralık ayı opsiyonlarının %80 seviyesine çıkarıldığı, USD'nin de bu kapsamda önceki kazançlarına tutunduğu görülmektedir.

19.10.2017 09:20

TRY ise verimli geçtiği açıklanan, diplomatik krizi aşma amaçlı Türkiye ve ABD heyetleri arasında yapılan görüşmeler öncesinde değer kaybederken, mevcut eğilim halen devam etmektedir. 3,65 seviyesinden aldığı destekle tırmanışa geçen kurda söz konusu seviye üzerindeki hareketin devamı halinde direnç seviyesi 3,71 olarak görünmektedir, direncin kırılması durumunda ise kur yukarı doğru ivmelenebilir. Piyasa stabilizasyonu için 3,65 desteğini izlemeye devam etmek gerekmektedir.

Fed Başkanlığı spekülasyonlarından sonra yeni bir katalist arayışı içerisinde olan USD yatırımcısı yeniden pozisyonlarını ayarlamaktadır. EUR ise, İspanya'nın Katalonya'ya verdiği sürenin bugün dolacak olmasıyla beraber 4 günlük kayıp serisine son vererek yükselmiştir. Bu kapsamda EUR tarafında çalışan 1,1820 direncinin geçilmesi halinde alımların ivme kazanması beklenebilir. İlk direnç bu durumda 1,1920 olmakla beraber 1,1865-70 seviyelerinde ara direnç söz konusu olabilir. Eğer haber akışı direnci aşmaya yetecek kadar iyi olmazsa EUR'da oluşacak satış baskısında 1,1730 desteğinin yeniden hedeflenmesini bekleriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fed Başkanlığı, Vize Krizi, Çin GSYH - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement