Felahiye'de İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Felahiye'de İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Felahiye\'de İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin brifing verdiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı, Felahiye'de Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz´ın başkanlığında gerçekleştirildi.

24.10.2013 17:41  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her ay yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Felahiye İlçesi'nde yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz´ın başkanlığındaki toplantıya, Eğitim Denetmenleri Başkanı Yıldıray Açıkgöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Osman Elmalı, Lokman Koçar, Ali Erdoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Şahin, Bahamettin Karaköse, Ekrem Kayaaslan, Coşkun Feyzioğlu, Tuncay Demir, Sezai Çamdalı ve 16 İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz "Toplumda her bireyin bizimle uzaktan veya yakından bir bağlantısı vardır. O açıdan sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek eğitimde yapmak istediklerimizi anlatmak gerekir, özellikle projeler konusunda daha çok çaba sarf etmemiz gerekir. Herkes kendi alanında profesyonel olmak zorunda, bizim işimizde iletişim çok önemli, her insanın gelişmiş bir yanı vardır, onun için dezavantajlarımızı, avantajlara çevirebiliriz. İnsanların kötü yanını görmek çok kolay kin, nefret yarar sağlamaz, olayları merkezden halletmek lazım ciddiyet bizim işimiz olmalı, işimizi kolaylaştırır. Projeler kağıt üzerinde kalmamalı bu işin merkez veya ilçesi yok bütün kademelerimizle olaya sahip çıkalım, Ülkemizin geleceği bizim ellerimizde şekillenecek" dedi.

Toplantının sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri İlçe ile ilgili brifing verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Felahiye'de İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement