Fenerbahçe, Başakşehir'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Başakşehir'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti

Fenerbahçe taraftarının en çok takımda görmek istediği isimlerden biri olan Edin Visca için sarı lacivertli yöneticiler resmi adım attı.

25.08.2018 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe taraftarının; sosyal medya paylaşımlarında ve çıkan haberlerin altına yazdıkları yorumlarda takımda en fazla görmek istediği isimlerden biri olan Edin Visca için resmi adımlar atıldı. Edinilen bilgiye göre Sarı-Lacivertliler, oyuncunun menajerleriyle irtibata geçti.

Geçen sezonun başında Arabistan'dan gelen 6 milyon Dolar'lık teklifi reddeden Başakşehir, Fenerbahçe'nin önerisine vereceği cevap merak konusu. Ancak Visca'nın artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor olması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

İLK ÖNERİ TAKAS

Kanarya, Visca için Başakşehir'e 3 milyon euro bonservis ve Turuncu-Lacivertliler'in şu an arayışta olduğu sol bek için de İsmail Köybaşı'nın bonservisini önerme hazırlığında olduğu kaydedildi. Süper Ligin son yıllardaki en istikrarlı isimlerinden biri olan Visca, her iki kanadın yanı sıra sağ bek mevkiinde de başarıyla görev yapabiliyor.

Fenerbahçe, Başakşehir'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti
(Edin Visca)
Fenerbahçe, Başakşehir\'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Başakşehir'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sakin: Aziz yıldırım senelerdir Fenerbahçenin basında ona rağmen bu zamana kadar sabrettiniz güzel şeyler olsun diye. Şimdi yönetim değişti,finansal fairplay muhabbeti var. Klüp borç içinde, elimizdeki 5 para etmez oyuncuları yeni yönetim değil eski yönetim almıştı. Hasan Ali, alper, dirar vs. Vs. Ama siz hesabı yeni yönetime kesiyorsunuz. Biraz sabredin. 1 sene 2 sene varsın başarı gelmesin. Ama ondan sonrası güzel olacak. Hele bi şu gençler yetişsin, hele bi altyapı sistemi tesisleri otursun, borçlar azalsın, o zaman göreceksiniz. Sadece biraz sabır.. birazcın inanın güvenin. 0 0 Yanıtla

Advertisement