Fenerbahçe'de Moses ve Ayew İle Yollar Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Moses ve Ayew İle Yollar Ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, rahat bir nefes aldı. Sarı-Lacivertlilerde gözler gelecek sezona çevrildi. Kanarya transfer çalışmaları sonucunda iki yıldızla yolları ayırma kararı aldı.

07.05.2019 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertlilerde yönetim bu sezonu unutturmak adına şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın peşinde. Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ve Comolli, transferde yoğun mesai harcıyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Kapsamlı bir transfer listesi hazırlayan ikili, takımdan ayrılması gereken isimleri de belirledi. Kanarya'da bu doğrultuda iki yıldızla yollar ayrılacak...

Sezon başında büyük umutlarla kiralanan Ayew performansıyla büyük hüsran yaşattı. Son haftalarda beklentilerin altında kalması nedeniyle bonservisini almaktan vazgeçtiği Ayew'le sezon sonunda yollar ayrılacak.

Fenerbahçe, Moses'ın sözleşmesini de karşılıklı olarak feshetmeyi planlıyor. Nijeryalı yıldız ara transfer döneminde Chelsea'den 1.5 yıllığına kiralanmıştı.

Fenerbahçe\'de Moses ve Ayew İle Yollar Ayrılıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Moses ve Ayew İle Yollar Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ERKAN: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKKK,,,, 12 6 Yanıtla
  • hakan: ali başkan, attığın her adım, aldığın ve kiraladığın her oyuncu fiyasko... bırak git, bu senin becerebileceğin bir iş değil... her insan her şeyi bilemez, bilmek zorunda da değil.. bu gerçeği kabul etmek te bir erdemdir.iyi niyetinden şüphemiz olamaz ama bu yetmiyor. 8 0 Yanıtla
  • SERHAT LÜLE: ISKELET KADRO UZERINE TRANSFER YAPILMALI.YOKSA SAMPIYONLUK GELMEZ. 7 0 Yanıtla
    Mrt: Hangi iskelet bu takımda bırak iskeleti kıkırdak doku bile yok 1 0
  • yavuz: fotomaç diyorsa doğrudur 0 0 Yanıtla

Advertisement