Fenerbahçe'den Cenk Tosun Bombası! Ali Koç Devreye Girdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Cenk Tosun Bombası! Ali Koç Devreye Girdi

Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Everton'a giden milli golcü Cenk Tosun için Fenerbahçe devreye girdi. Everton Başkanı Bill Kenwright ile dostluğu bulunan Ali Koç transfer görüşmelerini bizzat yürütecek.

05.04.2019 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetimi, gelecek sezon aynı hatayı yapmamak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen Cenk Tosun'u önümüzdeki sezonun flaş transferi olarak düşündüğü, Başkan Ali Koç'un bu transfer için bizzat devrede olduğu öğrenildi.

Başkan Koç'un, Everton Başkanı Bill Kenwright ile dostluğunun bulunduğu, bu transfer için hem futbolcu hem de kulübüyle bizzat kendisinin görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

UZUN SÜRELİ KİRALAMA

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Cenk Tosun için henüz bir teklif sunmazken, Everton'ın bu transfer için 15 milyon Euro bonservis istediği biliniyor. 2017- 18 sezonunun devre arasında Beşiktaş'tan 22 milyon Euro bedelle alınan milli futbolcu, 4.5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

27 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon Premier Lig'de 9 maçta 11'de görev yaptı. Menajer Marco Silva'nın santrforda daha çok Richarlison ve Calvert-Lewin'i tercih etmesinden dolayı Cenk, düzenli forma şansı bulamıyor. Sarı-lacivertliler transferde uzun süreli kiralama seçeneği üzerinde duruyor.

Fenerbahçe\'den Cenk Tosun Bombası! Ali Koç Devreye Girdi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Cenk Tosun Bombası! Ali Koç Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • 11: fenerbahceyı dusurduklerı duruma bak... 6 1 Yanıtla
  • seyirci: dışarda dikiş tutturamadı herhalde.Türkiyede bunları şişiriyorlar.dışarda hemen geri iade.arda gibi buda fos çıktı. biz kim futbol oynamak kim.Ey patronlar bunlara 500 binden fazla para vermeyin.sonra kazıklandık diye ağlıyorsunuz. 5 1 Yanıtla
  • Tr80: 13 milli maçta kaleye sutu olmayan . Kendi takımında orta sıralarda mücadele ediyor orda bile bırak formayı kulübeye giremeyen birini alacaksa diğer takımlar için super olur. . 4 2 Yanıtla
  • Hsns: Cenk gelirse 2.ligde ilk 3 garanti 4 1 Yanıtla
  • ed: az çok demeyelim febeye yardım edelim 5 0 Yanıtla
  • Tatar: Yardım paralarıyla mi 4 0 Yanıtla
  • dobraadam: alma ihtimali yok 4 0 Yanıtla
  • Fg: Bir kazıkta fener yer 3 0 Yanıtla
  • fatih44: Sallayın sallayın. 3 0 Yanıtla
  • Hemşinli: Gaasaraylılar tehlikenin farkında mısınız? Fenerbahçe 3 temmuzda fetoya karşı olduğu gibi sarı lacivert duvarı yine örmeye başladı. Kampanyaya destek çığ gibi büyüyor. Bilezikçileri korku sardı. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement