Fenerbahçe'den Yılın Transferi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Yılın Transferi

Juvestus ile olan sözleşmesini fesheden Dani Alves'e Fenerbahçe talip oldu. Sarı-Lacivertliler'in M.City'den daha fazla ücret teklif ettiği iddia edildi

02.07.2017 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tranfser döneminin Galatasaray ile birlikte yıldızı olan Fenerbahçe için önemli bir iddia daha geldi. Fenerbahçe'nin, Juventus ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve bonservisi elinde olan Brezilyalı sağbek Dani Alves'e tranfser teklfinde bulunduğu iddia edildi.

DIRAR SAĞ AÇIĞA

Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirmeyi çok istediği bu transferin gerçekleşmesi durumunda sağbeki sağlama alacakları için Nabil Dirar'ı da sağ kanadın ileri ucunda kullanabileceği ifade ediliyor.

CITY DEVREDE AMA...

Fenerbahçe'nin bu trnanfser girişiminde ciddi bir rakibinin de olduğu gelen haberler arasında. Premier Lig'in en iddialı takımlarından birisi olan Manchester City de Dani Alves'i kadrosuna katmak istiyor. Ancak gelen haberlere göre Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin İngiliz kulübünün yaptığı tekliften daha cazip olduğu ve 34 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin daha da fiyat artırabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Takvim

Fenerbahçe\'den Yılın Transferi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Yılın Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement