Fenerbahçe'de, kadın-erkek voleybol ile kadın basketbolda 65 kişinin koronavirüs testleri negatif çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de, kadın-erkek voleybol ile kadın basketbolda 65 kişinin koronavirüs testleri negatif çıktı

Fenerbahçe Kulübü, kadın ve erkek voleybol takımları ile basketbol kadın takımının sporcu, teknik ve idari ekip olmak üzere 65 kişiye koronavirüs testi yapıldığını ve sonuçların negatif çıktığını açıkladı.

31.03.2020 14:00  Güncelleme: 16:16

Fenerbahçe Kulübü, kadın-erkek voleybol ile kadın basketbol takımında sporcu, teknik heyet ve personelin koronavirüs testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, kadın ve erkek voleybol takımları ile kadın basketbol takımından sporcu, teknik ve idari ekipten olmak üzere toplamda 65 kişiye koronavirüs taraması yapıldığı belirtildi.

TÜM SPORCULARIN SON TESTİ NEGATİF ÇIKTI

İlk yapılan tetkiklerde koronavirüs bulgularına rastlanılan 5 kişinin detaylı taramaları sonrasında sonuçların negatif çıktığı kaydedildi.

Son testlere göre tüm sporcu, teknik heyet ve idari personelin sonuçlarının negatif olduğu aktarıldı.

İlk bulguları pozitif çıkan, sonrasında yapılan ikinci testleri negatif olan sporcular ve teknik heyetten bir çalışanın tedbir amaçlı tıbbi kontrol altına alındığı ve evlerinde istirahat ettikleri belirtildi.

Fenerbahçe\'de, kadın-erkek voleybol ile kadın basketbolda 65 kişinin koronavirüs testleri negatif çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de, kadın-erkek voleybol ile kadın basketbolda 65 kişinin koronavirüs testleri negatif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gel : Her haneye ayrım yapmaksızın mutlaka en az 3000 TL verilmeli. 2 3 çoluğu Çoçuğu olana mutlaka ayrıca bez mama mutfak erzak destek verilmeli ayrım yapmaksızın. Evi kira olana yüzde 50 kira desteği verilmesi gerek. Yapılan bağış yardımlar mutlaka her haneye ulaşmalı. 6 7 bin TL altından az para giren haneler mutlaka bu yardım İle destek verilmeli. Kısa çalışma ödeneğinden 1 gün bile çalışanlar faydalanabilmeli. Araç ev vergileri 3 4 ay durdurulmalı. Elektirk cep telefonu faturası su faturası doğalgaz mutlaka saçma sapan vergi bedeller kaldırılmalı. Bu halk bu millet her daim devlet ve iş verenin yanında oldu Şimdi işveren patron devlet hükümetin görevi bu halkı ayrım yapmadan ayrıştırmadan 65 yaş üstü altı demeden siyasete bulaştırmadan her haneye destek zamanı özellikle kiracı çoluk çoçuk sahibi olanlara. 1 0 Yanıtla
  • Ramazan dk.: Bunlar turk gencligi icin coronavirusden daha tehlikeli. 0 0 Yanıtla

Advertisement