Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takıma 3 puanı getiren golleri Kruse ve Vedat kaydetti.

25.01.2020 21:59  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, zirve yarışındaki rakiplerinden Başakşehir'i konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 72. dakikada Max Kruse ve 86. dakikada Vedat Muriç'ten geldi. Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Başakşehir ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

TOLGA UYARDI, AYDINUS PENALTIYI İPTAL ETTİ

Müsabakasının 45+1. dakikasında Tolga Ciğerci ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra Tolga'nın yanına giden Aydınus penaltı durumu hakkında konuşurken, Tolga ise penaltı olmadığını belirtti. VAR'a başvuran Aydınus, penaltı kararını iptal etti.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

BAŞAKŞEHİR 16 MAÇ SONRA YENİLDİ

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe yenilgisiyle Süper Lig'de 16 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı. Turuncu-lacivertliler ligde en son evinde yine sarı-lacivertlilere kaybetmişti.

İRFAN CAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede İrfan Can Kahveci, bu sezonki 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. İrfan Can, turuncu-lacivertli takımın gelecek hafta sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir\'i 2-0 yendi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • orko: işte bu! 0 0 Yanıtla
  • Dursun: Zorlu daki görüşme çok işe yaradı 0 0 Yanıtla
  • Fenerist: Cekemeyenler anten taksın 0 0 Yanıtla
  • filozof: fenerbahce dev bir medeniyet büyük bir cumhuriyettir. 0 0 Yanıtla
    Ilo: Şike cumhuriyeti 0 2

Advertisement