Fenerbahçeli Eski Yönetici Saran, Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Eski Yönetici Saran, Nikah Şahidi Oldu

Fenerbahçeli Eski Yönetici Saran, Nikah Şahidi Oldu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Saadettin Saran, Adana'da işadamı Erdoğan Akçınar'ın oğlu Erşan Erdoğan ile Tuğba Tanrıverdi'nin nikah şahidi oldu.

28.12.2013 22:16  Güncelleme: 22:56

Adana'da Erdoğan Kundura'nın sahibi işadamı Erdoğan Akçınar'ın oğlu Erşan Erdoğan ile öğretmen Tuğba Tanrıverdi dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Saadettin Saran ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki ve Güral Porselen'in sahibi Erkan Güral yaptı.

Seyhan Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreninde nikahı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıyarken, törene CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş de katıldı. Çok sayıda işadamı ve seçkin davetlinin katılım gösterdiği düğün töreninde, Saadettin Saran, gelin Tuğba Tanrıverdi'ye Fenerbahçeli oyuncuların imzaladığı takım formasını hediye etti. Saran, genç çifte, "Ne zaman nikah şahidi olsam  genelde çocuk sayısı konusunda siyasi mesajlar oluyor. Ama ben öyle bir mesaj vermeyeceğim. Sadece sayın başkanın dediği gibi hayırlı evlatlar, ama Fenerbahçeli evlatlar diliyorum" dedi.

GELİNİN DOĞUM GÜNÜ

Gelin Tuğba Tanrıverdi'nin 30'uncu yaş gününün düğüne denk geldiği gecede, çiftler nikah töreninin ardından tango yaptı. Çiftin düğünün ardından balayını geçirmek için Phuket Adası'nda gideceği belirtildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Eski Yönetici Saran, Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement