Fenomen Şeyma Subaşı'dan kalpli yatak pozu - Son Dakika
Magazin

Fenomen Şeyma Subaşı'dan kalpli yatak pozu

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ünlü DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Instagram fenomeni Şeyma Subaşı, saçlarıyla kalp yaparak yatakta poz verdi. Bu poz takipçileri tarafından "Sevgilisine mesaj gönderiyor" olarak yorumlandı.

30.09.2019 22:34  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya dolu dizgin devam ediyor. Subaşı son olarak saçlarından kalp yaparak yatakta poz verdi. Bu poz takipçileri tarafından "Sevgilisine mesaj gönderiyor" olarak algılandı.

Fenomen Şeyma Subaşı'dan kalpli yatak pozu

SEVGİLİSİ GUİDO SENİA FOTOĞRAFI BEĞENDİ

Güzel fenomen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yeni bir fotoğraf yayımladı. Şubaşı saçlarından kalp işareti yaparak yatakta poz verdi. 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı'nın bu pozu takipçileri tarafından "Sevgilisine mesaj gönderiyor" olarak yorumladı. Sevgilisi Guido Senia'nın da fotoğrafı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Fenomen Şeyma Subaşı'dan kalpli yatak pozu
Fenomen Şeyma Subaşı\'dan kalpli yatak pozu

Son Dakika Magazin Fenomen Şeyma Subaşı'dan kalpli yatak pozu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • Boz Ayı: Tamam da , elektrige gene %15 zam yaptilar. 54 3 Yanıtla
  • Feryal: Ayy baydı artık bu Şeyma 36 2 Yanıtla
  • Bilge: Magazin soytarısı 33 0 Yanıtla
  • Afrikalı: Bu acun denen işadamı...hiçmi erkek değil..bu kadının hali ne böyle,boşanmış olabilir,sonuçta çocuğun annesi...yazıklar olsun sizede,paranızada,şöhretinize'de 23 3 Yanıtla
    Kaos: Napsın? Topuklarına mı sıktırsın, kafasına mı? Kadın cinayetini meşrulaştırmaya yönelik bu sözler. Acun yeni kız buluyo ne haltlar yiyosa ortalıkta yemiyo diye tek ahlaksız kız oluyo. Ahlak, edep, namus sadece kadınlarda olan bi kavramsa hz Yusuf un sakındığı şey neydi? 0 6 Tt: Tam afrikalısın. Senin gibi adamlar karıları ellerindeyken kıymetini bilmez kaybedince kıskançliktan kudurur katil olur. Beyninize belirli zaman aralıklarında elektrik vermek istiyorum. Yansın gitsin tamamen malsın tam mal olursun. Tabi beyin varsa.. 0 1
  • BİHTER: keko imamoğlu çözümm bullll 12 11 Yanıtla
    İmamınoğlu: Genel sekreterim o toplantıda. Tamam. 3 0
  • Liseli kız: Benim de böyle güzel vücut hatları olan Erkek arkadaşım olsa beni sarsa çok güzel olur 3 20 Yanıtla
    Trbz10 : Ula sen bidaha buraya çıkma ! 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement