3 Gündür Aranan Genç Kız Sevgilisiyle Gezerken Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

3 Gündür Aranan Genç Kız Sevgilisiyle Gezerken Bulundu

"Kuşadası'ndaki gençlik festivaline gidiyorum" diyerek evden ayrılan ve festivalin ilk gecesinin ardından ortadan kaybolan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya 3 gün sonra Kuşadası polisi tarafından bulundu.

14.07.2018 15:49  Güncelleme: 17:51

Nazilli'deki evinden 'Kuşadası'ndaki gençlik festivaline gidiyorum' diyerek ayrılan ve festivalin ilk gecesinin ardından ortadan kaybolan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya 3 gün sonra Kuşadası polisi tarafından bulundu.

ERKEK ARKADAŞIYLA GEZERKEN BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 17 yaşında lise son sınıfı öğrencisi Tuğçe Yalçınkaya kuzeniyle gittiği Kuşadası Gençlik Festivali'nin ilk gün programı sonunda ortadan kaybolmuştu. Polisin 3 gün boyunca aradığı genç kız, bu gün Kuşadası Alış Veriş Merkezi'nde 18 yaşındaki Batuhan Güven Birol isimli erkek arkadaşıyla gezerken Kuşadası polisi tarafından bulundu.

3 Gündür Aranan Genç Kız Sevgilisiyle Gezerken Bulundu

"ANNEM İLE TARTIŞTIK"

Genç kız ilk ifadesinde festivalin ilk gecesinin ardından Nazilli'ye dönmek için otostop yaptıklarını belirterek, "Kuzenimle festivale gittik. Gece festival bittikten sonra kuzenimle Nazilli'ye dönmek için otostop yaptık, ancak araç bulamadık. Bu arada Annem geç kaldığımız için bana sitem etti ve tartıştık. Kızgınlıkla kuzenimin yanından ayrıldım" dedi.

3 Gündür Aranan Genç Kız Sevgilisiyle Gezerken Bulundu
3 Gündür Aranan Genç Kız Sevgilisiyle Gezerken Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 Gündür Aranan Genç Kız Sevgilisiyle Gezerken Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Pompa: Kizin evlilik cağı gelmiş aranıyor everin yoksa sıkıntı 33 2 Yanıtla
  • Laik devlet: Alın sizel aiklik şeriat şart arkadaş. 12 22 Yanıtla
    Volkan: Şeriat gelince hiç bir yerde yorumda bulunamazsın 4 2 Volkan: Şeriat gelirse hiç bir yerde yorum yazamazsın 1 1
  • Oğuz : Kinamiycam çünkü kızım var sadece Allah ıslah etsin. 27 1 Yanıtla
  • sedat: sonu pek parlak degil...Ortada tek bir suçlu var Anne ve baba.Bunun bir bacağını kolunu kırın biraz dinlensin 23 2 Yanıtla
  • mende isterem: Gençlik vesti vali ne olıyur Bizim orda böyle bışey yoğtır 23 2 Yanıtla
  • Tuaf adam : Herkesiin özgür iradesi var herkes özgür isteyen soyunur isteyen sexs partisi verir isteyen kadın kadına isteyen erkek erkeye kimsenin biley demeye hakkı yok herkes hürdür özgürdür bugun halkıma milletime kardeşlerime cocuklarıma bunu aşılıyanlar nekadarda mutludurlar artık bir anne kızına lafını geciremez bir baba oğluuun tavuğuna kış diyemez bunu bizler yaptık kendi yaptığımız hataların cezasını bizler cekecez 18 yaşını bırak uyuşturucu gibi evletlarımızın kanına girmiş özgürlük adı altında yalan yanlış yollar nerde kızını dövmeyen dizini döver diyen ATALAR o atalar geri kafalıydı onlar ın zamanı gecti diyenlerde artık yoklar cünkü onlar zaten istediğini elde etmiş utanan bir genclik yerine utanmaz bir genclik ürettiler bu daha iyi günlerimiz..... 15 5 Yanıtla
  • Can: Muasır medeniyete doğru gidiyoruz. Ole.... Bilmem anlatabildim mi? 17 2 Yanıtla
  • Anne: Soumsuz kız tartış ama evine git dışarılar dahamı güvenli 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement