FETÖ'den Aranan Kadın, Doğum İçin Geldiği Hastanede Yakalanıp Doğumdan Sonra Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

FETÖ'den Aranan Kadın, Doğum İçin Geldiği Hastanede Yakalanıp Doğumdan Sonra Tutuklandı

Zonguldak Ereğli'de FETÖ'den aranan kadın öğretmen hastaneye doğum yapmaya gelince yakalandı. Doğum yaptıktan 3 gün sonra tutuklanan kadın, bebeğiyle cezaevine gönderildi.

16.05.2017 09:01  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 31 yaşındaki öğretmen Aysun Aydemir önceki gün özel bir hastaneye doğum yapmak için geldi.

DOĞUMDAN 3 GÜN SONRA TUTUKLANDI

Hastaneye giriş yapınca kayıtlarda hakkında yakalama kararı olduğu anlaşılan Aysun Aydemir için polise haber verildi. Doğumdan 3 gün sonra iyileşince Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Kdz. Ereğli Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkeme tarafından Aydemir hakkında tutuklama kararı verildi.

FETÖ'den Aranan Kadın, Doğum İçin Geldiği Hastanede Yakalanıp Doğumdan Sonra Tutuklandı
ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen zanlı çocuğu ile birlikte Zonguldak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi. FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün şifreli haberleşme programı Bylook kullandığı tespit edilen zanlının, örgütün katalog evlilik programı dahilinde evlendirildiği ve eşi Murat Aydemir'in de FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında arandığı belirtildi.

Kdz. Ereğli'de aynı soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Sultan Atan'da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Atan'ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

FETÖ'den Aranan Kadın, Doğum İçin Geldiği Hastanede Yakalanıp Doğumdan Sonra Tutuklandı

FETÖ\'den Aranan Kadın, Doğum İçin Geldiği Hastanede Yakalanıp Doğumdan Sonra Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel FETÖ'den Aranan Kadın, Doğum İçin Geldiği Hastanede Yakalanıp Doğumdan Sonra Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement